Инфрачервени бариери на топ цени, периметрова охрана с инфрачервена бариера — Евроматика

Периметрова охрана и инфрачервени бариери

Няма добавени продукти в тази категория.

Евроматика ви дава възможност да закупите ефективно средство за периметрова охрана на достъпна цена. В раздела са представени най-новите разработки в тази област, като болшинството от тях са предназначени за употреба на открито и в затворени помещения. Макар и със сравнително различен принцип на работа и технически характеристики, продуктите ни имат една обща черта – високото качество и прецизност.

Предлагаме единствено продукцията на утвърдени и познати в цял свят производители, сред които: Safer, Fortezza и Euromatica. В каталога ни ще попаднете на голямо разнообразие от инфрачервени бариери на ексклузивни цени, а също и на оптимален брой устройства, използващи микровълновата технология за контрол и защита на определен периметър.

Характеристики и свойства

Техническите решения за периметрова охрана, които са най-широко разпространени и ефективни в своята работа са бариерите. Двете основни технологии, на които са базирани бариерите, са инфрачервените лъчи и микровълновите радиочестотни сигнали. Състоят се от две тела – предавател и приемник, разположени срещуположно.

Когато сигналът, който обменят предавателят и приемникът бива прекъснат, поради присъствие на физически субект в периметъра помежду им, се активира алармено-известителен сигнал, който би могъл да се изпрати към собственика на обекта, към наетата за целта жива охрана или към специализирана охранителна фирма, например СОТ.

И двете технологии са пригодени да защитават не само затворени пространства, но и открити площи, но едната е по-ефективна при външен монтаж – това е микровълновата бариера. Макар в каталога ни да присъстват и много качествени и функционални инфрачервени бариери за външен монтаж, обхватът им на действие е значително по-малък от този на микровълновите.

За разлика от инфрачервените, работещи на принципа на пасивните датчици, тези, използващи микровълновата технология имат свойството да образуват кубично пространство за защита, а не само линия. Предлаганите от нас микровълнови бариери създават голяма по площ, но изключително чувствителна невидима стена.

Бариерата генерира високочестотни микровълни, предавани между предавателя и приемника. Откривайки разлика в обхвата, предавателят подава сигнал за тревога. Разстоянието между двата компонента на устройство може да се регулира, като средната ширина е от 2.5 до 5 метра. Обхватът на детекция се движи в диапазон до 150 метра в открити пространства.

В същото време, една високотехнологична фотоелектрическа инфрачервена бариера на съвсем разумна цена, има капацитет да открива нарушения в обхват до 250 метра, когато се използва на открито, както и до цели 750 м в затворени помещения. Бариерите ни са пригодени да работят в изключително неблагоприятни атмосферни условия. Температурният им диапазон се движи от -25 до + 55-60 градуса Целзий с работна влажност от 0 до 95%.

Защо са идеално решение за вашите цели?

В зависимост от избрания модел, с една правилно интегрирана микровълнова или инфрачервена бариера, вие можете да осигурите надеждна и ефективна защита на своя дом, търговски обект, складова база, промишлено предприятие или земеделски имот. Периметровата охрана, под формата на висококачествени и прецизни устройства, предлагана от нас, не ви ангажира с крупна финансова инвестиция.

Комплектите са компактни и с минимално тегло, така че да бъде лесно и удобно да се избира и променя тяхното местоположение в случай на нужда. Интегрирането на микровълновите и фотоелектрическите инфрачервени бариери е възможно да се направи изцяло от потребителя. Монтажните ни екипи рядко биват търсени за подобна операция, но експертите ни са винаги насреща за съвет, в случай че се затрудните и колебаете в избора.

Вижте всички оферти за сигнално охранителни системи на изгодни цени.