Домашни сигнално охранителни системи, система за охрана за къща и дома — Евроматика

Охранителни системи

Евроматика ви предлага надеждни и достъпни охранителни системи в широк диапазон от разновидности. Продуктите са идеално решение за защита на частни имоти – жилища и открити площи, предвид достъпната им цена и максимално лесна употреба.

Със своите най-нови разработки, в категорията са представени утвърдени производители като: DSC, Eldes, Elmes, Euromatica, Oem, Motorline, Fortezza, Heyi и Oem. Освен основен модул, от този раздел можете да закупите и нужните за свързване и работа на вашата охранителна система аксесоари и консумативи.

Какви решения сме подготвили за вас?

Системите за охрана, намерили място в продуктовия ни каталог са базирани основно на аларменото известяване. Предлагаме богат избор от домашни охранителни системи, даващи надеждна и своевременна информация за различни обезпокоителни събития – навлизане на лица в охранявания периметър, изтичане на газ и т.н.

Изборът ви се простира между технологии, базирани на кабелно свързване и такива, които не се нуждаят от окабеляване, тоест безжични. И двата варианта са много предпочитани от многобройните ни клиенти, поради ефективния и качествен пренос на сигнала и лесния монтаж на системите.

Можем да ви предоставим висококачествена охранителна система за къща, залагаща на контрол и управление посредством мобилен телефон. Интегрирането на голям брой интелигентни функции в една подобна разработка, ви позволява да следите събитията от разстояние, осигурявайки си нужното спокойствие.

Различните продукти са предназначени за контрол на различен брой обособени охраняеми зони. Вашата система за охрана би могла да включва от 2 до 8 и повече зони. В случай че вече разполагате с дву-зонова алармена система, лесно можете да добавите допълнителни зони с подходящ разширителен модул, съвместим със серията на продукта, който използвате.

Поддържаме в наличност широк набор от 2, 3, 6 и 8-зонови алармено-известителни станции, част от които безжични. Безжичната (wireless) технология навлиза все по-сериозно в съвременния живот, за да се осигури максимално удобство на потребителя при интегриране на системата за защита.

Сред продуктите ни ще откриете и уникалните по рода си микровълнови бариери на престижната марка Euromatica. Това са универсални системи за охрана на дома, предназначени за използване не само в затворени помещения, но и на открито. Микровълновите бариери са със степен на защита IP65, показваща устойчивост на неблагоприятни атмосферни влияния.

Свръхчувствителните сензори и датчици за движение на тези разработки покриват един солиден по площ периметър. Максималното разстояние за детекция може да достигне до цели 60 метра. Те разполагат с отделен алармен изход и се нуждаят от захранване от 12V.

Всичко необходимо на едно място

За да ви спестим време и финансови средства, освен високоефективни модерни сигнално охранителни системи, от раздела бихте могли да закупите и нужните за тяхното внедряване и експлоатация допълнителни аксесоари. Ако имате нужда от допълнителен детектор, 32-зонова LED клавиатура, GSM контролер, комуникационен модул или GPRS цифров приемник, тук ще го откриете.

На нас можете да разчитате при ограничен бюджет, защото ние предлагаме висококачествени сигнално охранителни системи на цени, по-ниски от тези в повечето специализирани магазини. Като официален вносител и дистрибутор на представените в категорията марки, ние работим с минимална надценка, за да имате сигурност, спокойствие и комфорт на по-ниска от обичайната за този вид технологични разработки цена.

✅ Домът ми е вече оборудван с детектор за дим, работещ с батерия –нужно ли е да имам още един, инсталиран в домашната алармена система❓

Разполагайки с детектор за дим, вие със сигурност осъзнавате колко важна мярка за сигурност е въпросното устройство. Сензорите за дим са високоефективни в предотвратяването на загуба на имущество и човешки живот, а като добавите и контролиран детектор за дим и топлина, вие повишавате противопожарната защита в дома си. Топлината често е първата стъпка към възникване на пожар, докато димът показва вече съществуващ процес на горене. Пълноценно оборудвана алармена система ви позволява да реагирате още по-бързо в случай на пожар.

✅ Доколко ефективни са безжичните алармени системи и колко дълго издържат техните батерии❓

Технологичните пробиви доведоха до разработването на безжични електронни продукти за сигурност и тяхната ефективност е доказана многократно през годините в милиони инсталации. С новите подобрения в последните години системите за сигурност имат много повече функции, по-надеждни са и предлагат максимум удобства за домашна автоматизация. Безжичните алармени системи не просто работят, но много хора добавят функции като приложение за смартфони, за да се уверят, че използват системата си всеки ден. Повечето от нашите алармени устройства се захранват с литиеви батерии, които издържат от 5 до 7 години в зависимост от употребата. Освен това, вашата система ще ви уведоми дълго преди батерията да се изтощи напълно, за да можете да я замените навреме. Обадете ни се, за да ви насочим към подходящия продукт.

✅ Какво е сензор за счупване на стъкло и как работи❓

Има два вида сензори за счупено стъкло – акустични и шокови. Акустичните се монтират на стена или таван и се активират, когато чуят звука от счупване стъклото на прозорец. Шоковите, пък се монтират на самия прозорец, за да могат да регистрират „шока” при счупването на стъклото. И в двата случая алармата ще реагира, преди нарушителите да са проникнали в дома ви. Сензорите за счупено стъкло могат да бъдат чудесна алтернатива или добавка към датчиците за движение. Това е само един от многото начини да персонализирате своята домашна алармена система.