ᐉ Метални дворни врати на топ цени, желязна врата за двор — Евроматика

Дворни Портални Врати

Покажи:
Подредба:

Цялата гама дворни метални врати, предлагани от Евроматика на изгодни цени представляват стилно отражение на вашите лични високи стандарти. Те са с невероятен дизайн, създадени по съвременна технология и с първокласни функции за сигурност. Използват висококачествени италиански части и аксесоари. Има възможност за добавяне на автоматично задвижване с двигатели Acer.

Кои са безспорните им плюсове?

Всъщност, ползите от използването на дворна метална врата за двор са многобройни. На първо място, ще можете да защитите своето имущество и да задържите навън всички нежелани нарушители, както и да държите двора си свободен от бездомни животни или тези на вашите съседи, които се разхождат свободно в района.

Толкова е по-лесно, сигурно и практично да осигурите защита на дворното си пространство с нашите метални дворни автоматични врати на изгодни цени , че скоро след като сте ги поставили, ще се чудите как сте се справяли преди това. На второ място, вашата декоративна дворна врата ще бъде като красиво произведение на изкуството. Тя ще ви носи радост и удоволствие всеки път, когато я погледнете. С нея ще впечатлите гостите и съседите си.

Вратите са изработени от специални поцинковани метални профили, защитени от прах и корозия чрез прахово боядисано покритие в избран от вас цвят. По този начин дворната ви врата ще бъде прекрасно допълнение, което ще завърши цялостната гледка на вашия екстериор.

Третото предимство е лесната поддръжка на предлаганите от нас плъзгащи дворни врати с достъпни цени. Тъй като имат защитно прахово покритие, няма да е необходимо да се пребоядисват отново и отново. Това осигурява по-лесната поддръжка на портите, но и спомага за качествената защита срещу поява на  ръжда. Ще се радвате дълго време на качествената си врата, без да откриете и следа от ръжда.

И четвъртият плюс, макар и не на последно място по значение, е размерът. Нашите железни врати за двор се изработват в необходимия и желания от вас размер. Така ще имате пълната увереност, че вратата ви ще пасне на останалата част от външната ограда и облицовка.

Едновременно с това се гарантира защитата на вашия двор и къща, без да се нарушава красивата ви ландшафт обстановка. С вратите ни за двор ще запазите зеленината и свежестта в имота си.

Производство, доставка и монтаж

Предлагаме широка гама от дизайни за надеждни, интересни, плъзгащи дворни врати, затова се свържете с нас още днес. Изберете някои от нашите реализирани вече модели или оставете нашия екип от експертни дизайнери и занаятчии да ви помогнат да реализирате мечтите си и да завършите облика на вашия дом и дворно пространство.

Наред изработката по стандартни и индивидуални размери и разцветки, ние предлагаме също доставка и монтаж на качествените дворни врати в региона на Пловдив, а също и на цялата територия на страната. Монтажът на порталите се изпълнява чрез анкериране или бетониране на стълбовете. Монтирани от нас, вратите служат безупречно и за един много дълъг времеви период.

✅ Кой вид дворна портална врата е най-подходящ за частни имоти – къщи и вили❓

Люлеещите се портални врати са най-масово използвани за затваряне на дворни пространства в частни имоти. Те имат предимството да са финансово достъпни, а при отваряне, в зависимост от размера на светлия отвор, могат да осигурят преминаване на автомобили, а не да бъдат просто пешеходна зона. Като материал, най-разпространени са порталите от сандвич панели, ковано желязо и поцинкована куха тръбна конструкция.

✅ Какво представляват плъзгащите се портални врати и къде се използват❓

Има два вида плъзгащи се врати - окачени и конзолни. Класическата опция е окачени плъзгащи се порти, чието отваряне / затваряне се извършва с помощта на електрическо задвижване. Движението им се осъществява по водач, поставен над отвора. Основната разлика между конзолните и окачените врати е, че когато се отварят, крилото на вратата просто се премества встрани. В резултат на това няма ограничения за височината на отваряне. Плъзгащите се порти са широко използвани в строителното, промишленото и гаражното оборудване.

✅ Кои са особеностите на секционните врати❓

Основното предимство на секционните врати е вертикалното им отваряне, което не изисква допълнително пространство за инсталиране на металните профили. Затова секционните врати се използват широко в складове, товарни терминали, магазини и други съоръжения, където е необходимо да се осигури преминаването на големи превозни средства.