Автоматични врати с дистанционно управление

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: MotorLine
  Автоматика за люкове и стъклени прозорци MotorLine MCBT50. Предлагаме огромна гама от електромеханични задвижващи механизми с висока степен на стабилност, гъвкавост, съчетана с модерен и изтънчен дизайн. Тези продукти могат да се използват ..
  382.80лв. с ДДС
 • Производител: MotorLine
  Автоматика за плъзгаща стъклена врата MotorLine 2x1000. Комплектът е пълен и съдържа 2 сензора - програмен блок и набор от фотоклетки. Тази автоматика има приложимост във всички сфери: бензиностанции, обществени институции, ресторанти, а..
  3 060.00лв. с ДДС
 • Производител: MotorLine
  Автоматика за плъзгаща стъклена врата MotorLine 2x1400. Комплектът е пълен и съдържа 2 сензора - програмен блок и набор от фотоклетки. Тази автоматика за врати е на изгодни цени и има приложимост във всички сфери: бензиностанции, обществени и..
  3 576.00лв. с ДДС
 • Производител: MotorLine
  Автоматика за стъклена врата MotorLine M1805. За врати до 100 kg, тя осигурява отварянето на люлееща се стъклена врата. Автоматизацията може да бъде програмирана и с допълнителни функции като аварийна врата. Различни други монтажни при..
  1 836.00лв. с ДДС
 • Производител: MotorLine
  Автоматика против задимяване на прозорец 500MM 24V от MotorLine. Изтегли ръководството като натиснеш тук ..
  510.00лв. с ДДС
 • Производител: MotorLine
  Бърза складова врата с PVC ролка MotorLine 2500 x 3000 mm. Възможност за размер и цвят по ваше желание. Вратата е снабдена с контролен панел, алуминиев двигател и фитинги. Размерите на вратата са 2500 x 3000 милиметра. Вижте ръководството: ..
  4 038.00лв. с ДДС
 • Производител: MotorLine
  Бърза складова врата с PVC ролка MotorLine 4000 x 4000 mm. Възможност за размер и цвят по ваше желание. Вратата е снабдена с контролен панел, алуминиев двигател и фитинги. Размерите на вратата са 4000 x 4000 милиметра. Вижте ръководството: ..
  5 041.20лв. с ДДС
 • Производител: MotorLine
  Бърза складова врата с PVC ролка MotorLine 5000 x 5000 mm. Възможност за размер и цвят по ваше желание. Вратата е снабдена с контролен панел, алуминиев двигател и фитинги. Размерите на врата са 5000 x 5000 милиметра. Вижте ръководството:&n..
  8 065.20лв. с ДДС
 • Производител: Novoferm
  Постигнете максимален контрол върху околната среда и отделянето на енергия при отварянето на вратата с поръчка на бързи врати от Novoferm. Основната функция на високоскоростната врата е да действа като бариера. Високоскоростните врати ни предпазват о..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Гаражна врата модел тесни линии. Най-добрата цена на пазара. При поискване вратата може да бъдат изработена във всеки размер и цвят, включително имитация на дърво.  Гаражна секционна врата тесни линии е удобна, надеждна и най-вече с ефективен..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  За изграждането на ролетните жилищни сгради, Euromatica използва само висококачествени и издръжливи материали. С широка гама от възможности за избор между малки и големи прозорци, вентилация и широка гама от цветове вие можете да създадете напълно пе..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Гаражни ролетни врати с един ред светлопропусклив панел. ..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Висококачествени ролетни гаражни врати на ниски цени, изработени от ламели с покритие златен дъб. ..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Секционна гаражна врата на супер цена - модел Assymetric. Вратата може да бъдe направена във всякакъв размер.  Секционните врати Euromatica са едни от най-качествените гаражни врати на пазара и предлагат отлична топлоизолация заради нейната..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Гаражна секциона врата модел Full Vision. Вратите могат да бъдат произведени във всякакъв размер.   В онлайн магазинът на Евроматика ще намерите и други модели гаражни врати на страхотни цени. ..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Секционна гаражна врата на достъпна цена - модел Roll -за странично плъзгане. ..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Секционна гаражна врата на топ цени - модел Vision. ..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Гаражна секционна врата покритие златен дъб. Модел на панела: тесни линии. Предлагаме секционни гаражни врати във всякакви размери. Евроматика e специализира в изработка, продажба и монтаж на пълната гама гаражни секционни врати, на цени, достъпни..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Гаражна секционна врата модел тесни линии - тъмен дъб е отлично решение за затваряне на помещения с различна архитектура и предназначение. Euromatica е производител на висококачествени гаражни секционни врати за жилищни и индустриални нужди. За израб..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Изработваме секционни гаражни врати на изгодни цени и във всякакви размери. Доставка и монтаж на територията на страната. Гаражна секционна врата модел ширики линии е надеждно и практично решение за затваряне на гаражи и други помещения със специа..
  0.00лв. с ДДС

Евроматика ви предлага широка гама автоматични врати, предназначени за жилища, обществени и индустриални сгради. Наред с вратите, в раздела се предлагат и модерни и ефективни автоматични задвижвания за портали с различен метод на отваряне на водещи европейски производители.

В раздела са включени продукти, способни да отговорят на най-високите изисквания на индустрията и собствениците на частни имоти. Освен съоръжения с модерна визия и функционалност, предлаганите от нас автоматични врати, са на цени, вместващи се в бюджета на частния потребител и големите бизнес инвеститори.

На тази страница на фирмения ни сайт ще откриете различни по вид и приложение метални порти. Общото между всички тях е напълно автоматизираното движение на крилото. Предлагаме разнообразие от гаражни секционни и ролетни врати с дистанционно управление на атрактивни цени.

Ролетни и секционни - за гараж

Вратите за гараж са с различни дизайни и декоративни свойства. Те са способни да се впишат перфектно към архитектурата на дадена сграда, и дори да повишат естетическата стойност на нейната фасада. Гаражна врата бихте могли да поръчате в размер, отговарящ на светлия отвор на вашето помещение, включително в нестандартна големина.

Всяка автоматична врата за гараж, управлявана от дистанция, е изработена от висок клас термопанели, съставени от стоманена ламарина с дебелина 1.5 мм и пълнеж от полиуретанова пяна.Отварянето е осигурено от поцинковани торсионни пружини с дълъг работен живот – най-малко 25 000 цикъла на отваряне. Имат вградени всички важни защити, включително срещу прещипване на пръстите.

Високоскоростни - бързи

Каталогът ни включва и разнообразие от бързи складови врати с дистанционно отваряне на престижните марки Novoferm и MotorLine. Те имат за цел да оптимизират разходите на енергия, осигурявайки високоскоростно движение на крилото. Предназначени за производствени предприятия и складови бази, в които поддържането на определена (ниска или висока) температура е свързано пряко с работния процес.

Имате възможност да избирате между разнообразие от варианти като конфигурация на релсите. Индустриалните портали с висока скорост на движение са значително по-устойчиви на вятър и неблагоприятни атмосферни условия в сравнение с традиционната врата с двойно разпределение. Скоростта на отваряне варира между 05 – 2m/s при различните модели.

Автоматичните гаражни и индустриални врати с дистанционно управление могат да бъдат монтирани в затворени помещения и на открито. Предлагат се в стандартен размер, но при нужда е възможна изработка по индивидуални размери в минимални срокове. Както металната конструкция, така и автоматиката се предлагат с гаранция за качество. Производственият процес е съобразен с високите изисквания за безопасност и утвърдените международни стандарти.

Високотехнологични автоматични задвижвания

Допълнително, спрямо изискванията на отделните приложения, е възможно да закупите висок клас електромеханични задвижващи механизми за управление на вратите, а също и на класически прозорци, капандури, люкове, щори и др. Разполагаме с последно поколение автоматика за плъзгаща се стъклена врата, както и с автоматични системи, предпазващи прозорците от задимяване.

Ние сме официален дистрибутор на продуктите на португалската марка MotorLine. Компанията е лидер в производството на автоматични системи за задвижване на врати и прозорци в своята страна и на трето място в Южна Европа. Нейната продукция е предпочитана заради безупречното качество и изгодните цени на отделните типове задвижване.

Имаме готовност да изработим в кратки срокове и монтираме пълната гама автоматизирани врати и двукрили портали на територията на цялата страна.