▻ Автоматични врати с дистанционно управление на топ цени — Евроматика

Автоматични врати с дистанционно управление

Покажи:
Подредба:

Евроматика ви предлага широка гама автоматични врати, предназначени за жилища, обществени и индустриални сгради. Наред с вратите, в раздела се предлагат и модерни и ефективни автоматични задвижвания за портали с различен метод на отваряне на водещи европейски производители.

В раздела са включени продукти, способни да отговорят на най-високите изисквания на индустрията и собствениците на частни имоти. Освен съоръжения с модерна визия и функционалност, предлаганите от нас автоматични врати, са на цени, вместващи се в бюджета на частния потребител и големите бизнес инвеститори.

На тази страница на фирмения ни сайт ще откриете различни по вид и приложение метални порти. Общото между всички тях е напълно автоматизираното движение на крилото. Предлагаме разнообразие от гаражни секционни и ролетни врати с дистанционно управление на атрактивни цени.

Ролетни и секционни - за гараж

Вратите за гараж са с различни дизайни и декоративни свойства. Те са способни да се впишат перфектно към архитектурата на дадена сграда, и дори да повишат естетическата стойност на нейната фасада. Гаражна врата бихте могли да поръчате в размер, отговарящ на светлия отвор на вашето помещение, включително в нестандартна големина.

Всяка автоматична врата за гараж, управлявана от дистанция, е изработена от висок клас термопанели, съставени от стоманена ламарина с дебелина 1.5 мм и пълнеж от полиуретанова пяна.Отварянето е осигурено от поцинковани торсионни пружини с дълъг работен живот – най-малко 25 000 цикъла на отваряне. Имат вградени всички важни защити, включително срещу прещипване на пръстите.

Високоскоростни - бързи

Каталогът ни включва и разнообразие от бързи складови врати с дистанционно отваряне на престижните марки Novoferm и MotorLine. Те имат за цел да оптимизират разходите на енергия, осигурявайки високоскоростно движение на крилото. Предназначени за производствени предприятия и складови бази, в които поддържането на определена (ниска или висока) температура е свързано пряко с работния процес.

Имате възможност да избирате между разнообразие от варианти като конфигурация на релсите. Индустриалните портали с висока скорост на движение са значително по-устойчиви на вятър и неблагоприятни атмосферни условия в сравнение с традиционната врата с двойно разпределение. Скоростта на отваряне варира между 05 – 2m/s при различните модели.

Автоматичните гаражни и индустриални врати с дистанционно управление могат да бъдат монтирани в затворени помещения и на открито. Предлагат се в стандартен размер, но при нужда е възможна изработка по индивидуални размери в минимални срокове. Както металната конструкция, така и автоматиката се предлагат с гаранция за качество. Производственият процес е съобразен с високите изисквания за безопасност и утвърдените международни стандарти.

Високотехнологични автоматични задвижвания

Допълнително, спрямо изискванията на отделните приложения, е възможно да закупите висок клас електромеханични задвижващи механизми за управление на вратите, а също и на класически прозорци, капандури, люкове, щори и др. Разполагаме с последно поколение автоматика за плъзгаща се стъклена врата, както и с автоматични системи, предпазващи прозорците от задимяване.

Ние сме официален дистрибутор на продуктите на португалската марка MotorLine. Компанията е лидер в производството на автоматични системи за задвижване на врати и прозорци в своята страна и на трето място в Южна Европа. Нейната продукция е предпочитана заради безупречното качество и изгодните цени на отделните типове задвижване.

Имаме готовност да изработим в кратки срокове и монтираме пълната гама автоматизирани врати и двукрили портали на територията на цялата страна.

✅ Може ли да се монтира първо врата, а след време да се добави автоматика❓

Автоматиката заедно с монтажа представлява около 25% от общата цена на вратата, което не би трябвало да ви отказва от нейното инсталиране при монтажа на самата врата. В случай че наред с финансови имате и други съображения, не е проблем автоматичната система да се инсталира на по-късен етап. Дотогава вратата ще се отваря и затваря ръчно.

✅ В какъв обхват е действието на дистанционното управление❓

Отварянето и затварянето на плъзгащи се и люлеещи се врати с помощта на пулта за управление (дистанционно) става възможно на разстояние не повече от 40 метра, а за секционни гаражни врати - на разстояние 10-15 метра.

✅ Искам да инсталирам автоматична секционна врата на гаража си – какви са нейните предимства❓

Съвременните автоматични секционни врати са издръжливи, лесни за използване и са най-ефективният дизайн за гаражни и промишлени врати. Те се вписват перфектно в почти всеки отвор и тип вътрешна архитектура, като същевременно не заемат много място вътре в помещението, а отвън – абсолютно никакво. При производството на нашите секционни врати ние използваме само висококачествени компоненти и високотехнологично оборудване, поради което техният дизайн отговаря на европейските стандарти за качество и безопасност.