ᐉ Скрити камери за видеонаблюдение на ниски цени, модели за домашно наблюдение — Евроматика

Скрити камери

Покажи:
Подредба:

Ние от Евроматика имаме за цел да се превърнем в предпочитан магазин за скрити камери, предлагайки разнообразие от висококачествени и мултифункционални решения. Скритото наблюдение е възможност, от която не бива да се отказвате. С него можете да следите за неправомерни действия от страна на своите клиенти, служители и доставчици, както и наетите лица с достъп до вашия дом.

Характеристики и свойства

Камерите за скрито видеонаблюдение притежават специфични характеристики, различни от тези на стандартните устройства за открит монтаж. Първото, което се забелязва, е компактният им размер. Обективът им е също значително по-малък, като най-често се използва модел Pinhole, вариращ между 3.6 - 3.7 мм у различните модели.

Характерно за най-новите скрити камери за видеонаблюдение, е качеството на изображението, което предлагат. Някои от моделите са оборудвани с датчик за обектив 1/3 "SONY 1.3 мегапиксела CMOS с прогресивно сканиране, осигуряващ 720p при 25 кадъра в секунда или 1080 Lite. 3.7 милиметровия фиксиран обектив осигурява ъгъл на наблюдение от 79 °.

Общовалидна за продуктите ни е пълната им съвместимост с DVR HDCVI системите за запис. OSD менюто, достъпно директно от DVR през коаксиалния кабел, ви позволява да конфигурирате камерата и да настроите най-важните параметри, например: автоматична експозиция (AE), освобождаване на затвора; DNR система за цифрово намаляване на шума в изображението и AWB - автоматичен баланс на бялото за реални цветове и т.н.

Възможността за свързване към видеорекордера е безценна при използване на скрити камери за домашно наблюдение. Специалистите винаги препоръчват използването на комплект, включващ камерите в необходимия брой и приемник, посредством който да се гледа в реално време или на запис. Всяка камера може да се разположи на стратегическо място, като заснетия материал се съхранява на хард диск от видеорекордера.

Относно различните им работни възможности, бихме могли да споменем вградения сензор за движение у нашите скрити камери за наблюдение, предлагани от нас на достъпни цени. По този начин ще редуцирате обема на записите и ще осигурите повече пространство на твърдия диск. Камерата ще се влиза в режим на записване само при засичане на движение в наблюдавания периметър.

Сред функциите на камерите, представени в раздела влизат и голям брой възможности за подобряване на изображението, сред които: D-WDR, Sense-up, 3DNR, Defog, HLC / BLC и др. Препоръчваме да изберете нашите продукти, защото те са съвместими с всеки DVR, независимо към коя технология принадлежи: аналогов, AHD / HDCVI / TurboHD (HDTVI).

Какво ви предлагаме?

Преди всичко, чрез тази страница ви предлагаме разнообразие от скрити камери на конкурентна цена. Всяка камера е монтирана в корпус, наподобяващ различни електронни устройства, използвани ежедневно в съвременните домове, офиси и търговски помещения.

За да осъществите скрито наблюдение, е важно камерата да бъда абсолютно незабележима за лицата, които наблюдавате. Тъй като неудачното укриване на шпионските устройства понякога се отразява неблагоприятно на изображението, е по-разумно пред обектива на камерата да няма излишни предмети. С продуктите ни, този проблем е решен.

Предлагаме видеокамери с изключително високо качество и функционалност, дело на престижната марка Safer, предлагаща широка гама скрити камери за дома, които са идеално нискобюджетно решение за всеки български потребител. Базираната в китайската провинция Shenzhen компания, е специализирана в проучване, производство и доставка на продукти за видеонаблюдение.

Нейните разработки могат да бъдат класифицирани в 11 отделни серии от общо 2 000 модела, включващи видеокамери от различен вид - CCTV, HD IP, HD AHD / TVI / CVI, PTZ Dome, WI-FI Kit, DVR, NVR и др. Основана през 2002 г., Safer има повече от 600 служители и 10 000 квадратни метра производствени помещения към момента.

С 6 производствени линии и 4 модерни автоматични монтажни линии, компанията е амбицирана да повиши своето производство, до 250 000 бройки на месец. Камерите за скрито наблюдение от този раздел, ви дават възможност да се убедите лично, че лидерското място на китайската компания на съвременния пазар е напълно логично и заслужено.

Вижте още евтини камери за видеонаблюдение.