ᐉ Камери за видеонаблюдение на ниски цени, евтини охранителни CCTV камери за наблюдение — Евроматика

Камери за видеонаблюдение

Евроматика ви предлага огромен избор от камери за видеонаблюдение на достъпна цена. На тази страница ще откриете първокласни продукти, способни да спомогнат за реализирането на различни концепции – периметрова охрана, контрол на работното място, доказване на престъпления и т.н.

Като официален вносител на продуктите на водещи марки, ние гарантираме не само качеството на предлаганите от нас решения, но и рентабилността на вашата инвестиция. Работейки с нашата компания, вие си спестявате високите надценки на прекупвачите, а освен това имате възможност да поръчате цялостно професионално изграждане на системата за видеонаблюдение – услуга, която при нас е отново много изгодно решение.

Какво е нужно да знаете?

Терминът „Технологии” е толкова важна част от живота ни, че дори не осъзнаваме какво би представлявало нашето ежедневие без модерните високотехнологични разработки. Един важен отрасъл от живота ни днес е видеонаблюдението. То е по-достъпно от всякога не само като предлагане и начин на употреба, но и като финансова стойност.

Днес всеки може да си закупи няколко камери за наблюдение на супер изгодна цена, за да наблюдава съседа, който нанася поражения върху личното му возило, да следи дали децата му си пишат домашните в негово отсъствие, дали служителите във фирмата му изпълняват стриктно служебните си задължения и дали чистачката не посяга към хранителните запаси на семейството.

Макар стойността на дадена технология от видеонаблюдението да е определящ фактор за ефективността на наличната система, няма гаранция, че по-скъпата разработка ще върши по-добра работа на своя притежател. Никой не може да твърди със сигурност и, че нискобюджетните, евтини камери за видеонаблюдение няма да изпълнят перфектно своето предназначение.

Всичко е въпрос на точна преценка, затова ще се опитаме да ви дадем някои важни разяснения относно видеокамерите, с което целим да ви помогнем в избора на технология, модел и марка, отговарящи на вашите нужди, очаквания и бюджет. За да откриете идеалното решение за наблюдение с камери, е необходимо да направите нещо много важно, а именно:

Определете какво точно искате

Покупката на камери за видеонаблюдение, независимо от цена и марка, би следвало да се базира на вашите първоначални намерения. Важно е определите каква е целта ви:

  • Да наблюдавате касите и служителите в търговския си обект;
  • Да защитите личното си имущество и близки от посегателства;
  • Да разберете модела на поведение и предпочитанията на своите клиенти;
  • Да предотвратите и уличите клиентите, които крадат от магазина ви;
  • Да заявите недвусмислено, че зоната е под наблюдение;
  • Да повишите производителността на своите работници.

Спрямо целта е възможно да се направи най-удачният избор на камера. Тя може да бъде пригодена за работа на открито в сурови метеорологични условия, но би могла и да служи за контрол в затворени помещения. Камерите днес предават не само изключително ярки и живи изображения, но и аудиозвук, за да чувате това, което говорят хората във ваше отсъствие.

Те предават детайлна картина при всякакви светлинни условия – при ярко слънце, при изкуствено осветление и в пълен мрак. Това се отнася с пълна сила и за нашите охранителни камери за видеонаблюдение. Системите за периметрова охрана имат огромно приложение в съвременния живот.

Изградена правилно, една конфигурация ще е изключително ефективна в защитата както на еднофамилна къща, така и на важните обществени артерии – гари, летища, офис сгради, банкови институции, правителствени организации, военни бази, секретни лаборатории и т.н. За да е ефективна, системата от камери за външно видеонаблюдение или за охрана на закрити пространства, трябва да бъде изградена от професионалист.

Свържете се с нас, за да ви помогнем да постигнете пълен контрол над своята материална собственост и бизнес дейност.

Какво ви предлагаме?

Решенията, които предлагаме покриват различни технологии и принцип на работа. Можем да ви предложим както най-новата IP безжична система, така и последно поколение аналогови CCTV камери на еднакво изгодни цени. По отношение на разновидност и принцип на работа камерите ни покриват широк диапазон от разработки.

Моделите, предлагани от компанията ни включват целия спектър от разновидности – AHD, PTZ, IR, IR PREMIUM, варифокални, куполни и ловни камери. С някои от продуктите ни бихте могли да проследявате действия и да идентифицирате лица, без това да бъде известно на самите субекти. Имате възможност и да покажете ясно, че вашият дом или бизнес обект е под непрекъснато видеонаблюдение.

Предлаганите на страницата продукти са дело на големите имена в тази област на високите технологии. Тук са представени изделия на водещи марки като: Dahua, HikVision, Handbang, Avtech, D-link, Euromatica, Safer, Mikrotik, Oem и Milesight. По отношение на работните функции на камерите ни за наблюдение също ще успеем да ви впечатлим.

С някои от моделите имате възможността да получавате известяване за нарушаване на периметъра, да следите случващото се в охраняваната зона от голяма дистанция посредством смартфон, да преброявате хората, преминали през обособен периметър и да поддържате статистически отчет на база предварително програмирани времеви конфигурации – ден, седмица, месец, година.

Имаме готовност да предоставим не само камерата, избрана за конкретните ви цели, но и да поемем цялостното изграждане на вашата система. Създаването на ефективна конфигурация включва: запознаване с условията във вашия обект за определяне вида и целите на видеонаблюдението. На нас можете да разчитате за избора на модел, за свързване и захранване на камерите и за допълнителни настройки на работните им параметри.

Дейността ни покрива цялата страна, затова не се колебайте да ни потърсите.

✅ Възможно ли е да се изтрива записа от охранителната камера❓

Краткият отговор на този въпрос е да, в случай че сте собственик на устройството за наблюдение, а не нарушител на охранявания периметър. За да бъдат премахнати записи, независимо дали се съхраняват на SD картата или NVR / DVR, трябва да се влезе в настройките на камерата, за което е нужно въвеждане на администраторски данни и парола.

✅ Колко място за съхранение е нужно при видеонаблюдение❓

Следните два показателя определят диапазона на съхранение при видеокамерите: 80% от камерите за наблюдение използват между 60GB и 600GB място за съхранение 99% от камерите за наблюдение използват между 6GB и 6TB за съхранение Такива широки диапазони може да изглеждат изненадващи, но има драматичен брой фактори, които влияят върху съхранението на записи от камерите за видео наблюдение. След посещение на място и оглед на обекта, ние вземаме предвид някои често срещани сценарии, за да ви помогнем да разберете дали е вероятно да се нуждаете от 6GB, 60GB, 600GB или 6TB.

✅ Достатъчно добро средство за охрана ли са камерите с резолюция 720p❓

Камерите с резолюция 720p са достатъчно добри за болшинството потребители, но те не са много по-евтини от по-усъвършенстваните модели. Камерата с резолюция 1080p например изисква повече място за съхранение на записите и по-голяма честотна лента, но пък тя предлага по-детайлно изображение при минимално увеличение на цената.