ᐉ Готови системи за видеонаблюдение на ниски цени, система за домашно наблюдение — Евроматика

Видеонаблюдение

Евроматика ви предлага огромен избор от системи за видеонаблюдение на разумна цена. Разполагаме с широка гама разработки, предназначени за различни по големина и предназначение обекти. Готови сме да отговорим не само на нуждите на индустриалните и търговски зони, но и на собствениците на жилища, нуждаещи се от сигурна защита.

Какво ви предлагаме?

Компанията ни е сред лидерите в областта на сигурността и контрола на достъпа в нашата страна. Благодарение на широк диапазон от качествени охранителни разработки, ние спечелихме доверието на голям брой частни и бизнес клиенти в цялата страна. Огромно наше предимство е предлагането не само на продукти, но и на пълния набор от дейности, свързани с тяхното привеждане в експлоатация.

От компанията ни можете да очаквате:

  • Внос, продажба и монтиране на различните видове камери HDCVI, HDTVI, IP (Wi-FI), AHD, IR, PTZ - 720p, 1080p, 2K, 4K. Видеорекордери DVR и NVR.
  • Предлагани марки Safer, Hikvision, Dahua, Hanbang. Камерите, предлагани от нас са подходящи за външен и вътрешен монтаж;
  • Онлайн магазин за комплекти за видеонаблюдение за фирми и физически лица. Директен вносител за цялата гама продукти в областта на средствата за сигурност;
  • Извършваме доставка и монтаж на територията на цялата страна;
  • Цифрови рекордери с кодиране H264 или кодиране H265: Dvr 4 канала, 8 канала, 16 канала и 32 канала с D1 или 960H запис в пълен диапазон от серията ECONOMIC до серията Professional. Също така може да предложим- HDTVI, DCVI и AHD рекордери.
  • Доставка на видео системите Safer, Hanbang, Hikvision и DAHUA. 
  • Разполагаме с цялата гама аксесоари за въвеждане в експлоатация:  букси, захранващи кабели, конектори и други.

Причината все повече потребители да се насочват към електронните ни магазини за видеонаблюдение, е възможността тук да открият удачно решение, спрямо личните си предпочитания, нужди и бюджет. Можем да ви предоставим както единични компоненти, така и готови комплекти, включващи всичко необходимо за охрана на конкретен периметър от дворното и интериорно пространство на  вашия имот.

Редовите ни клиенти избират нас за покупка на системата за домашно видеонаблюдение, знаейки, че ще получат не само качествен и надежден продукт, но и професионален съвет относно избора на конкретна разработка. Като доказани специалисти, експертите ни най-добре могат да преценят коя разработка ще покрие изцяло вашите високи изисквания.

Решенията, предлагани от компанията ни включват:

Камери за външен и вътрешен монтаж

От електронния ни сайт имате възможност да изберете различен брой и вид камери, отговарящи на специфичните ви нужди. Камерите, предлагани от нас са дело на едни от най-големите световни производители. Болшинството от тях са дело на добре познати имена в областта – Dahua, HikVision, Handbang, Kemot, D-link, Euromatica и много други.

Различните модели се движат в различен ценови диапазон, спрямо индивидуалните им характеристики и възможности. Можете да притежавате идеалната IP конфигурация, възползвайки се от многобройните ѝ интелигентни функции, сред които: преброяване на хора, детекция на движение, топлинни карти и т.н. Безжичните модели ви позволяват да внедрявате системите за видеонаблюдение, спестявайки си разходите и времето за окабеляване.

Нашите видеокамери предоставят различни възможности за проследяване на случващото се във вашия имот. Някои от тях ви позволяват да следите събитията в реално време от различни мрежови устройства, докато други използват видеорекордер за съхранение на записите за по-късен преглед.

DVR видеорекордери

Записващите устройства са изключително важен компонент от много от системите. Ще ви предложим подходящ видеорекордер за вашата конфигурация за видеонаблюдение на цената, която се вмества в бюджета ви. DVR-ите ни са представени от изтъкнатите марки: HikVision, Dahua и Safer. Даваме достъп до високотехнологични записващи устройства с огромен работен капацитет и безброй интелигентни функции.

Рекордерите ни поддържат камерите от всички видове – аналогови, HDCVI и IP Onvif. Предлагат интелигентно 3D позициониране, едновременно възпроизвеждане на всички канали, GRID интерфейс и интелигентно търсене. Позволяват също дистанционно наблюдение посредством браузър, клиентски софтуер (DSS/Smart PSS) и смартфон.

Готови комплекти

Сайтът ни ви дава достъп до широк спектър готови системи за видеонаблюдение на достъпни цени. Комплектите са идеалното решение за обектите със стандартна площ. Ако не ви е нужна твърде сложна конфигурация за охрана на голям периметър от затворени помещения и открити пространства, то сетовете са идеалното бюджетно решение.

Предпочитани са от по-малки търговски обекти, както и от много собственици на частни имоти, поради значително по-достъпните им цени. В продуктовия ни каталог ще откриете страхотни окомплектовки, включващи от 1 до 8 камери за външен/вътрешен монтаж и записващо устройство. Тук отново са представени последните високотехнологични разработки на лидерите в производството на системите за наблюдение.

Аксесоари

Заемайки се с изграждането на системата ви, ние ще се погрижим за наличието на всички аксесоари, нужни за пускането ѝ в експлоатация. Ако обаче вашата система за видеонаблюдение, която сте закупили на изгодна цена се нуждае от ъпгрейд или смяна на отделни компоненти, ще ви доставим всичко необходимо, за да възстановим нейната работа.

Аксесоарите ни включват всички важни за една видеосистема елементи – захранващи кабели, конектори, сплитери, тръби и кутии за кабели и допълнително захранване с вградена защита от късо съединение. Цените на допълнителните компоненти са отново едни от най-ниските в страната. Като една от водещите фирми за видеонаблюдение, ние сме официален вносител на продуктите на водещите марки, предлагайки ги с голяма отстъпка.

Възползвайте се от качествени продукти и професионални услуги на разумна цена

Видеонаблюдението претърпя сериозно развитие в последните години, предоставяйки широк набор от дейности за защита и контрол на частни жилища и места с обществен достъп. В същото време камерите от най-ново поколение стават все по-достъпни във финансово отношение дори за масовия потребител.

Логично е да инвестирате средства в една видеосистема, способна да ви осигури непрекъснат визуален достъп до вашето движимо и недвижимо имущество, вместо да разпилявате парите си в няколко недостатъчно ефективни решения.

Нашите системи за видеонаблюдение ви предоставят кристално ясна картина с висока резолюция при всякакви атмосферни условия и степен на осветеност, както и аудио звук, алармено известяване при нарушаване на периметъра, защита от пожари и т.н.

Свържете се с екипа ни, за да получите професионална консултация и препоръка относно идеалната видео-конфигурация за вашия частен и бизнес имот. Използвайте данните за контакт посочени на сайта ни, за да направите запитване относно цената на избраната от вас система, или се свържете с нас на посочените телефони.