ᐉ Ловни Камери - купи ловна камера на топ цена — Евроматика

Ловни Камери

Няма добавени продукти в тази категория.

Ние от Евроматика създадохме специална подкатегория, от която бихте могли да закупите 12 или 16 мегапикселова ловна камера на утвърден производител. Предвид високото качество и функционалност на продуктите, цената се оказва изключително изгодна не само за професионални цели, но и за любителска употреба. За много хора ловът не е просто хоби, а призвание, заслужаващо всяка финансова инвестиция.

Основни характеристики

Камерата, предназначена конкретно за любителите на лова, днес представлява цифров фотоапарат с вградени сензори за движещи се обекти и за топлина. У някои модели е наличен само един от двата типа сензори, докато в други присъстват и двете вариации. Съвременните разработки използват инфрачервена подсветка за нощно заснемане, заменила значително по-малко полезната светкавица.

Днес дигиталните ловни камери за наблюдение на достъпна цена са усъвършенствани до степен да могат да се активират автоматично в режим заснемане на снимки и видео при детекция на движение в съответния обсег. Не само това, камерите от най-ново поколение имат редица интелигентни функции, като например възможност да изпращат снимков материал към посочена електронна поща или мобилен телефон.

Избирайки ловна камера, е необходимо да изберете модел с параметри, отговарящи на личните ви нужди и предпочитания. Следователно, е нужно да се запознаете не само показателите, касаещи качеството на снимките, но и със скоростта, с която апаратът реагира (активира се) вследствие улавяне на движение в работния обхват.

На разглеждане подлежи и зоната на детекция, тоест обхватът, в който камерата е чувствителна на движение или топлина. Различните модели имат различен обхват, вариращ от 5 до 30 м. Работната площ, покривана от различните видове ловни камери, се формира на база обхват и широчина на действие. Широчината представлява ъгълът, под който камерата се активира. Той се измерва в градуси.

Какво ви предлагаме?

Видеонаблюдението във всичките му вариации е основна част от нашата дейност. Това ни задължава да предложим най-добрите съвременни разработки, включително и по отношение на ловните камери. Предлагаме продуктите на Safer и Euromatica, за които сме убедени, че ще покрият високите изисквания на любителите и професионалистите.

Работните параметри на различните обективи варират от 12 до 16 мегапиксела. Всяка ловна камера, предлагана от нас, е съвместима с външна памет - SD карта за съхранение на записите с капацитет до 32 GB. Налична е и възможност за изпращане на MMS към предварително зададен потребителски адрес посредством 3G мрежа, а също и на SMS.

Един от страхотните ни модели – 16 мегапикселовата камера на Safer използва PIR сензор за активация на заснемането. В зависимост от настройките, устройството може да заснема една или няколко снимки едновременно, както и да записва видео последователността. Бързодействието на всяка ловна камера, включена в продуктовия ни каталог е в рамките на 0.5 секунди.

Освен способност да записват в движение, нашите ловни камери предоставят кристално ясно изображение с видеорезолюция 1080P @ 30FPS Full HD, както и звук. За непосредствен преглед на изображенията, някои от апаратите ни са оборудвани с 2.4-инчов TFT цветен дисплей. За детайлно преглеждане на заснетия материал, е налична възможност за 8-кратно цифрово увеличение.

Уточнение: Включените в колекцията ни ловни камери се предлагат без батериите, необходими за автономно захранване и без картата памет. Имайте предвид, че Windows 10 няма да позволи форматиране на карти, по-големи от 32GB във FAT32. Ще бъде нужно да използвате програма "EASEUS Partition Master" за форматиране на картите .