Куполни камери за видеонаблюдение

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Dahua
  FULL HD двойна камера за вътрешно наблюдение Dahua Камерата Dahua HAC-HDW1220EMP-A е снабдена със сензор за изображея CMOS 1 / 2.7 2MP, с помощта на който можете да получите ясни и подробни, изображения с високо качество, дори и през нощ..
  87.60лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  Широк ъгъл на наблюдеине с 3,6 mm обектив  Камерата за вътрешно наблюдение Dahua HAC-HDW1200R е оборудвана с 3,6 mm обектив, поставен на голям сензор 1 / 2,7, така че тази камера ще осигури ъгъл за наблюдение от 89,9 ° и може да се и..
  64.80лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  Камера за вътрешно наблюдение Dahua HAC-HDW1000R Стандарт за предаване - HDCVI, 1 мегапикселова. Камерата може да записва ярки изображения на разстояние до 20 метра през нощта. Камерата разполага с фиксиран 3,6 mm обектив.   ..
  40.80лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  Камера за вътрешно наблюдение Hikvision Ако имате скромен бюджет и търсите надеждна и качествена камер, то Hikvision DS-2CE56C0T-IRPF2.8  е идеалният избор за вас. Това е камера за вътрешно наблюдинее с пластмасов корпус, който..
  30.00лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  TurboHD камера за наблюдение с резолюция 1 мегапиксел за изображения със средно качество. Камерата за е куполна или иначе казано за вътрешна употреба и е подходяща за различни приложения за видеонаблюдение. Камерата е оборудвана с IR-CUT фи..
  46.80лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  Камера за вътрешно наблюдение с резолюция 1 мегапиксел и варифокален обектив 2,8-12 mm  Това вътрешна камера за наблюдение с модерен дизайн. Записва ясни, детайлни изображения във формат HD 720P. Има мощен 1-мегапикселов сензор и ин..
  79.20лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  HD Камера за вътрешно наблюдение Камерата Safer SAF-DP1MP20F36 има добра резолюция HD 720p и е евтина. Камерата има пластмасов корпус е подходяща както за жилищни приложения, така и професионални. Камерата е снабдеан с 3,6 mm фиксир..
  30.00лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  1 MP Камера за вътрешно наблюдение  Safer SAF-DM1MP30V28 е вътрешна камера за наблюдение с модерен дизайн. Записвайте ясни, детайлни изображения във формат HD 720P. Камерата мощен 1-мегапикселов сензор и инфрачервен сензор за запис на изображ..
  61.20лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  Записвайте ясни, детайлни изображения с HD разделителна способност с тази висококачествена камера за наблюдение. Камерата предлага 1 мегапикселова разделителна способност с 1/4 CMOS сензор с 1280x720p HD картина. Камерата е снабдена с фикси..
  36.00лв. с ДДС
 • Производител: Avtech
  HDTVI камера за вътрешно наблюдение с резолюция от 2 мегапиксела и варифокален обектив с фокусно разстояние от 2.8 до 8 mm Avtech DGC1305. Това е камера, която може да работи само с HDTVI DVR (TurboHD). Характеристики: Сензор: 2MP CMOS 1 / 2..
  193.20лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  2 MP камера за вътрешно наблюдение Dahua Камерата Dahua HAC-HDW1200M е оборудвана със сензор 1 / 2,7 "2 мегапиксела и предлага Full HD запис в резолюция в реално време (1920x1080 @ 25fps / 1280x720 @ 25fps). Корпусът на тази камера е пластмас..
  84.00лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  Широк ъгъл на наблюдеине с 2,8 mm обектив  Камерата е снабдена с 2.8 mm широкоъгълен обектив, поставен на голям сензор 1 / 2.7. По този начин камера за наблюдение ще осигури ъгъл на наблюдение от 103 ° и може да се използва за улавян..
  64.80лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  2 MP камера за вътрешно наблюдение Dahua Камерата Dahua HAC-HDW1200RP-VF е снабденa със сензор за изображениq CMOS 1 / 2,7 "2-мегапикселов и предлага Full HD резолюция. Със своя  варифокален обектив 2.7 -. 12 mm предлага зрителен ъгъл, в..
  152.40лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  2 мегапикселова камера за вътрешно наблюдеине Hikvision Камерата Hikvision DS-2CE56D0T-VFIR3 е за вътрешна употреба и е подходяща дори за тъмни пространства, тъй като инфрачервените светодиоди с които разполага тази камера са мощни и могат да запи..
  108.00лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  2 мегапикселова камера за вътрешно наблюдеине Hikvision Камерата Hikvision DS-2CE56D1T-VFIR3F е за вътрешна употреба и е подходяща дори за тъмни пространства, тъй като инфрачервените светодиоди с които разполага са мощни и могат да записват изобра..
  165.60лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  TurboHD 2 MP камера за вътрешно наблюдение Камерата Hikvision DS-2CE56D8T-IT3ZE функционира на технологията Turbo HD и е съвместима с DVR на същата технология. Камерата е оборудвана с 2-мегапикселов CMOS сензор за изображения и варифокален об..
  193.20лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  Камера за вътрешно наблюдение с ULTRA ниска светлина на запис Това е куполна камера, която може да улови цветни изображения при много слаба светлина (0.005lux / F2.0). След това ниво на осветеност камерата влиза в инфрачервения режим и заснем..
  94.80лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  Камера за вътрешно наблюдение Hikvision Камера за вътрешно наблюдение Hikvision DS-2CE56C0T-IT3F2.8 . Тя разполага с 1 мегапикселов CMOS сензор и записва в реално време на 720p при 25FPS (кадъра в секунда). Тя работи заедно с D..
  50.40лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  2 мегапикселова камера за вътрешно наблюдеине Hikvision Камерата за вътрешно наблюдение Hikvision  DS-2CE56D0T-IRF има 2-мегапикселов CMOS сензор и 3,6 mm обектив и записва 1080p изображения с 25 FPS (кадъра в секунда). През но..
  46.80лв. с ДДС
 • Производител: HikVision
  По-ясни изображения с 2-мегапикселов CMOS сензор Hikvision DS-2CE56D0T-IRM има 2-мегапикселова резолюция за изображения със средно качество. Това е куполна охранителна камера за вътрешна употреба. Може да се използва за запис на изображе..
  55.20лв. с ДДС

Наред с богата гама продукти за обезпечаване неприкосновеността на частни и бизнес обекти, Евроматика ви предлага и разнообразие от куполни камери за видеонаблюдение. Качеството и цената на нашите разработки са отново в идеалното съотношение. Те са перфектното решение за охрана в затворени помещения, независимо дали се касае за частни домове или за бизнес обекти.

Какво представляват?

Камерите от този вид дължат своето име на облата си, куполна форма. Те са обвити в прозрачен защитен корпус, който ги пази от неблагоприятни външни условия и посегателства. Макар че са пригодени за работа както в затворени помещения, така и на открито, голяма част от собствениците на бизнес обекти – магазини, хотели, банки, ресторанти, ги използват заради дискретния им дизайн.

Едно от ключовите им предимства е куполната форма на корпуса им, която затруднява определянето на посоката, в която гледа обективът. Те са значително по-дълготрайни и устойчиви на вандализъм, благодарение на здравата им защитна обвивка. Има и специални вандалоустойчиви разработки, чийто корпус е още по-издръжлив на механично въздействие.

В сравнение с булет камерите, куполните не могат да бъдат свалени или ръчно пренасочени да гледат в противоположна посока. Тяхната форма и дизайн ви позволяват да наблюдавате значително по-широк периметър, тъй като обективът им се движи по определена траектория. Булет камерата сочи в една, предварително определена посока.

Сред ключовите предимства на съвременните куполни камери за видеонаблюдение, трябва да изтъкнем:

 • Значителна дискретност – смесват се с околната обстановка;
 • Ротационно движение със широк ъгъл на наблюдение;
 • Вандалоустойчивост;
 • Подходящи за външно и вътрешно наблюдение;
 • Устойчиви на всякакви атмосферни влияния;
 • Възможност да показват ясни изображения при липса на осветление.

Инсталиране и обхват

Куполните камери позволяват значителна свобода при монтажа. Те могат да се поставят на стени и тавани, в зависимост от това какъв периметър трябва да покрият, и дали целта е да останат максимално незабележими. Инсталирането им е сравнително сложно, а освен това ще бъде необходимо тяхното демонтиране при нужда от промяна на зрителното поле.

Относно обхвата на наблюдение на камерите с куполен корпус, е редно да уточним, че няколко фактора влияят на този показател. Сред тях са: сензорният чип, видът на лещата, широкият динамичен обхват, линиите на резолюцията и компенсацията на фоновото осветление. Обхватът на наблюдение зависи преди всичко от модела камера, на който ще се спрете, макар че по правилно куполните използват по-малък обектив, поради ограниченията на облия им корпус.

Защо са добро решение за вас?

Високата производителност е заложена у болшинството куполни камери, предлагани на съвременния пазар. Макар да не са толкова категорични в изпращането на ясно послание, че обектът е под видеонаблюдение, те изпълняват перфектно своето предназначение, когато се цели превенция на престъпления. Като потребители вече сме се научили да ги откриваме незабавно, влизайки в търговски обект и в някои институции.

Ние ви предлагаме широк спектър от куполни камери за видеонаблюдение на цени, които спокойно можете да си позволите. Продуктите ни са дело на утвърдени производители, сред които: Dahua, Safer, Hikvison и Avtech. Всеки модел, предлаган от нас разполага с инфрачервена подсветка за получаване на ясно изображение при слаба или напълно липсваща светлина. Предлагаме камерите напълно оборудвани с компонентите, нужни за инсталиране и монтаж.

Евроматика предлага всички видове cctv камери на чудесни цени.