ᐉ Куполни камери за видеонаблюдение на ниски цени — Евроматика

Куполни камери за видеонаблюдение

Няма добавени продукти в тази категория.

Наред с богата гама продукти за обезпечаване неприкосновеността на частни и бизнес обекти, Евроматика ви предлага и разнообразие от куполни камери за видеонаблюдение. Качеството и цената на нашите разработки са отново в идеалното съотношение. Те са перфектното решение за охрана в затворени помещения, независимо дали се касае за частни домове или за бизнес обекти.

Какво представляват?

Камерите от този вид дължат своето име на облата си, куполна форма. Те са обвити в прозрачен защитен корпус, който ги пази от неблагоприятни външни условия и посегателства. Макар че са пригодени за работа както в затворени помещения, така и на открито, голяма част от собствениците на бизнес обекти – магазини, хотели, банки, ресторанти, ги използват заради дискретния им дизайн.

Едно от ключовите им предимства е куполната форма на корпуса им, която затруднява определянето на посоката, в която гледа обективът. Те са значително по-дълготрайни и устойчиви на вандализъм, благодарение на здравата им защитна обвивка. Има и специални вандалоустойчиви разработки, чийто корпус е още по-издръжлив на механично въздействие.

В сравнение с булет камерите, куполните не могат да бъдат свалени или ръчно пренасочени да гледат в противоположна посока. Тяхната форма и дизайн ви позволяват да наблюдавате значително по-широк периметър, тъй като обективът им се движи по определена траектория. Булет камерата сочи в една, предварително определена посока.

Сред ключовите предимства на съвременните куполни камери за видеонаблюдение, трябва да изтъкнем:

  • Значителна дискретност – смесват се с околната обстановка;
  • Ротационно движение със широк ъгъл на наблюдение;
  • Вандалоустойчивост;
  • Подходящи за външно и вътрешно наблюдение;
  • Устойчиви на всякакви атмосферни влияния;
  • Възможност да показват ясни изображения при липса на осветление.

Инсталиране и обхват

Куполните камери позволяват значителна свобода при монтажа. Те могат да се поставят на стени и тавани, в зависимост от това какъв периметър трябва да покрият, и дали целта е да останат максимално незабележими. Инсталирането им е сравнително сложно, а освен това ще бъде необходимо тяхното демонтиране при нужда от промяна на зрителното поле.

Относно обхвата на наблюдение на камерите с куполен корпус, е редно да уточним, че няколко фактора влияят на този показател. Сред тях са: сензорният чип, видът на лещата, широкият динамичен обхват, линиите на резолюцията и компенсацията на фоновото осветление. Обхватът на наблюдение зависи преди всичко от модела камера, на който ще се спрете, макар че по правилно куполните използват по-малък обектив, поради ограниченията на облия им корпус.

Защо са добро решение за вас?

Високата производителност е заложена у болшинството куполни камери, предлагани на съвременния пазар. Макар да не са толкова категорични в изпращането на ясно послание, че обектът е под видеонаблюдение, те изпълняват перфектно своето предназначение, когато се цели превенция на престъпления. Като потребители вече сме се научили да ги откриваме незабавно, влизайки в търговски обект и в някои институции.

Ние ви предлагаме широк спектър от куполни камери за видеонаблюдение на цени, които спокойно можете да си позволите. Продуктите ни са дело на утвърдени производители, сред които: Dahua, Safer, Hikvison и Avtech. Всеки модел, предлаган от нас разполага с инфрачервена подсветка за получаване на ясно изображение при слаба или напълно липсваща светлина. Предлагаме камерите напълно оборудвани с компонентите, нужни за инсталиране и монтаж.

Евроматика предлага всички видове cctv камери на чудесни цени.