Комплекти за видеонаблюдение

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:

С комплект камери за видеонаблюдение на ниски цени от Евроматика, вие вече имате идеалното средство за защита на своя частен и бизнес имот. Разполагаме със страхотни конфигурации, способни да отговорят на възможностите и потребностите на редовия потребител и на стопаните на търговски обекти и промишлени предприятия.

Защо са ви нужни?

Нашите готови комплекти са достъпно решение, с помощта на което можете да изградите перфектна конфигурация за ефективно видеонаблюдение в даден периметър. Това може да бъде открито дворно пространство, а също и затворено помещение, както и няколко отделни, свързани помежду си помещения.

Охранителната камера днес е масово използвано средство за защита от кражби, вандалски прояви и нарушаване на периметъра. От една страна камерата служи като превантивна мярка, показвайки на нарушителя, че неговите действия са обект на наблюдение.

От друга, с готов комплект за видеонаблюдение, каквито ви предлагаме на супер изгодни цени, вие ще можете да съдействате на охранителните и правораздавателни органи за бързото разкриване на престъпления, осигурявайки им достъп до кадрите, показващи лицата на извършителите и самите им криминални деяния.

Защо да заложите именно на нашите продукти?

С готовия за ефективно видео наблюдение комплект, предоставен от нас на достъпна цена, вие решавате редица проблеми, свързани с интегрирането на системата във вашия имот. Имате на разположение готова конфигурация, която можете да инсталирате без помощта на специалист. Предлагаме страхотни IP (Internet Protocol) решения, пригодени за работа извън сложното окабеляване на аналоговите CCTV системи.

Разполагаме с богата гама комплекти за видеонаблюдение на базата на DVR. Характерно за тях е, че могат лесно да бъдат монтирани дори от начинаещи. С нашите сетове имате включени всички аксесоари, нужни за монтаж  и свързване на компонентите на видеосистемата. Предлагаме ви отлични решения за съотношението цена / качество.

Цените ни са основен аргумент в полза на предлаганите от нас продукти. Снабдяваме артикулите директно от вносителя, избягвайки оскъпяването, характерно за доставките чрез посредник. Комплектите ни са базирани на DVR с множество вътрешни, външни и смесени конфигурации.

Вътрешните окомплектовки са оборудвани с изключителни закрити, външни и ip камери за наблюдение. Предлагаме и смесени сетове, подходящи за малки приложения. Като средство за защита на дома и офиса, комплектите ни от камери и записващо устройство са идеалното решение за редовия потребител.

Защитете дома си от пробиви и вандализъм с нашите надеждни видео-охранителни системи. Всеки наш комплект видеонаблюдение осигурява лесно инсталиране и използване, помагайки ви да защитите дома си 24 часа в денонощието /7 дни в седмицата.

Можем да ви предложим и страхотен ip комплект от типа DIY (Направи си сам), който може да бъде конфигуриран да предава на живо видео изображение през интернет свързано устройство. С него ще можете да следите събитията, заснети от камерата през браузъра си или посредством специализирано приложение, наречено VMEYE облак.

Изборът ви се простира между готови комплекти, включващи от 4 до 16 камери и съвместим с конкретната конфигурация видеорекордер. Няма да ви се налага да закупувате отделно аксесоарите за инсталиране и монтажните елементи, тъй като всеки сет съдържа необходимото оборудване за пускане на системата в експлоатация.

Грижата за безопасността на дома и близките ви хора никога не е била по-лесно осъществима. Всяка система за наблюдение – комплект или съставена от отделни компоненти, се предлага с минимална гаранция от 1 година и 10-дневна политика за връщане.