Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Ръчна антипаркинг скоба

Код на продукта: Паркинг Скоба
Наличност: В наличност
150.00лв. с ДДС
Без ДДС: 125.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Антипаркинг системата е компактна индивидуална бариера, която пасва идеално за единично паркомясто. С ръчните паркинг скоби вие ще сте винаги спокойни, че вашето парко място е свободно. Заготовката за заключващ механизъм е проектирана от стоманена част с кръгла форма,  за да може при отключване и заключване на паркинг скобите да е лесно и бързо във всякакви метерологични условия. Очакваме вашето запитване за изработка, доставка и монтаж на ръчни антипаркинг скоби.

С помощта на ръчна антипаркинг скоба е възможно не само да се ограничи достъпът до единично парко място, но и да се извърши маркировка, указваща забрана за спиране и престой на превозни средства в обособена градска зона. Скобите са вид механични препятствия, чиято ниска цена ги прави ефективно решение както за градската управа, така и за редовите потребители. Euromatica очаква вашите заявки за изработка, доставка и монтаж на паркинг скоби.

Характеристики

Ръчната антипаркинг скоба е изцяло механично решение за ограничаване на паркирането на места, където подобно действие е неудачно. Поради липсата на електронно управление, съоръжението е максимално лесно за използване. Монтажът може да се изпълни самостоятелно, без помощта на специализирана фирма, като за целта се използват анкерни болтове, болт дюбели и бетониране посредством анкерна кошница.

Основно предимство на механичния ограничител е възможността да бъде поставян и премахван без особени усилия. Скобите, за разлика от антипаркинг колчетата и бариерите, са временно средство за резервиране на парко-пространство. Фактът, че са използвани пред входовете на търговски обекти и частни домове е показателен. Използването им не е обект на специален разрешителен режим.

В същото време, монтажът се изпълнява върху асфалт и бетонен фундамент, което превръща анти паркинг скобата в едно солидно постоянно ограждение. В издигнато положение тя е напълно достатъчно препятствие за предотвратяване свободното преминаване на автомобили. Ръчните бариери не изискват захранване и защити за електронните компоненти. Могат да се монтират и използват буквално навсякъде при всякакви метеорологични условия.

Високата тепературо и влагоустойчивост на скобите се обуславя от вида и качеството на използваните за изработка материали. Съвременните конструкции се състоят от стабилно запоени дебелостенни тръби и метални листи от неръждаема поцинкована сплав. Антикорозионните свойства на нашето съоръжение са обезпечени посредством прахово боядисано полимерно покритие с висока влаго и UV устойчивост.

Заготовката за заключващ механизъм е проектирана от стоманена част с кръгла форма. Това са специални отвори за заключване с катинар, който поддържа скобата в изправена позиция. Съществуват и препятствия, които са изцяло неподвижни, какъвто е моделът, представен на тази страница. Най-евтиният, но не по-малко ефективен от другите модели вариант.

Предлаганата от нас ръчна антипаркинг скоба е с покритие в ярък, забелязващ се отдалеч цвят и маркировка, указваща забрана за паркиране. Материалите и методите на производство гарантират дългогодишно използване при агресивни атмосферни условия. Спойките и самите метални елементи на съоръжението показват устойчивост на големи температурни амплитуди и механично въздействие. Налична е удароустойчивост.

Имаме пълната готовност да се заемем с монтажа на поръчаните скоби срещу паркиране. Монтажните ни екипи действат бързо, прецизно и отговорно на територията на цялата страна. Можем да поемем и по-крупни проекти.

Бърза поръчка

Ръчна антипаркинг скоба × 1 бр.

Цена: 150.00лв.