ᐉ Автоматика за плъзгащи се и портални врати на топ цени — Евроматика

Автоматика за плъзгащи врати

Покажи:
Подредба:

Фирма Евроматика е активен вносител на италианска автоматика за плъзгащи врати, за територията на България. Ние предлагаме европейско качество и внимание към детайла, в лицето на задвижващите механизми за метални портални, дворни и индустриални врати. Знаем, че за всички потребители, вратата е лицето на дома, търговският или развлекателен обект. Естетиката и привлекателният нестандартен дизайн никога не бива да се поставят над жизненоважните й функционални характеристики – защита и механична изолация на входно пространство от климатични и механични въздействия. Те не трябва и да се подценяват – солидните автоматични механизми за портална врата почти винаги са красиви и оказват подсъзнателно чувство на сигурност и симпатия в клиентите и партньорите ви.

Вратата е преградата между животът, събитията и социалният микроклимат вътре в дома и офис сградата, и целият външен свят. Тя е поставена именно, за да изолира климатът вътре от ситуациите, а и опасностите отвън. Затова е изключително важно, тя да е продукт на качествени материали – това е главното условие за издръжливост на удар и всякакви видове натиск, които не трябва да я деформират, а да гарантират целостта й. С продуктите ни тази цел е възможна – те са изработени от лят алуминий, покрит с епоксиден лак, които са изключително здрави, функционални и стилни според всеки вкус.Съществена част при този тип врати е тяхното автоматизиране, което улеснява бързото и скоростно управление. Освен това, сайтът ни е пространството с едни от най-изгодните цени на автоматика за портални врати!

Acer – улеснете живота си

Електронният ни магазин предлага нова гама автоматични двигатели за плъзгащи врати на известната марка Acer. Възможните варианти са с различна мощност: 230V и 24V до 400, 600, 800 и 1200 и 1500 кг. Освен огромен асортимент за всеки тип необходимости, серията  осигурява прецизен дизайн и в най-фините детайли. Резултатът е красноречив: потребителите получават най-високото ниво на качество и естетика. Автоматичният механизъм за плъзгаща врата Acer е началото на модерната „домашна технологична интеграция“, която можете да изпробвате още днес. Убедете се, че иновациите на XXI-ви век са създадени единствено, за да улеснят ежедневието ви!

Тези автоматики за врати предоставят безопасност и сигурност във всякакви условия. Компанията работи според  новаторска концепция, използваща само висококачествени материали и know-how решения. Така се създават предпоставки за възможно най-доброто изпълнение на мехинизираните конструкции, както по отношение на дългосрочната експлоатация, така и по отношение на безопасността. Двигателите са продукт на висококачествен алуминий, характеризиращ се със своята лекота и устойчивост при разнообразни метеорологични условия – от -20 до 70 ° C.

Работните функции на вратата могат да бъдат програмирани изцяло според потребителските желания. Командният панел, директно интегриран в защитния щит на централната команда, предлага гъвкаво настройване на всички позиции и начини на отваряне. В допълнение, безопасността също е силно застъпена във всеки продукт. Моделите са оборудвани с енкодер, който направлява позицията и скоростта на вратата по всяко време, сигнализирайки за присъствие на каквито и да било пречки пред контролният електронен блок. Той, от своя страна, активира всички необходими мерки за избягване на инцидент.

Приемливите цени за модерен тип плъзгаща автоматика са допълнително предимство към комфортът и спокойствието, които са синоним на тези устройства. Затова, ако още не сте автоматизирали вашата портална дворна врата, може би е време за край на колебанията.  Разгледайте наличните в каталога ни конструкции, и ако имате нужда от нашето съдействие или съвет, не се колебайте да ни потърсите!