Автоматика за врати

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:

Евроматика е официален и екслузивен вносител на висококачествената автоматика за врати – Life Home Integration. Фирмата поддържа на склад широка гама от задвижвания за плъзгащи, двукрилни, еднокрилни, секционни, летящо крило и ролетни за индустриални и жилищни нужди. Към асортимента от продукти попадат и автоматичните паркинг бариери – Life Supra с рамо от 4 до 6м. Всички продукти са проектирани и изработени 100% в Италия. Механиката е съставена само от метални сплави с дълъг екслоатационен живот. Поради тази причина продуктите се предлагат на пазара с 3 годишна гаранция.  Най-лесната автоматика за инсталиране и настройка, която разполага с user-friendly контролен блок удобен, както за професионалисти така и за проекти от типа направи си сам.

 

Продуктите на италианската компания LIFE заслужават вниманието на всеки потребител, чието ежедневно удобство или професионална дейност са свързани с двигателните процеси на модерна плъзгаща, ролетна или секционна врата. Фирмата разработва висококачествени механизми за автоматика и автоматизация на плъзгащи се портали, двукрилни, индустриални секционни, гаражни и ролетни врати, както и паркинг бариери. Изработени от първокласна алуминиева, стоманена и цинкова отливка с неръждаеми и антикорозионни свойства, устройствата не предлагат нищо по-малко от безкомпромисна устойчивост на всякакви атмосферни влияния.

Структурни предимства

Тези артикули оптимизират стандартните характеристики на качествената автоматика. Активната работа при лоши атмосферни условия и големи температурни амплитуди, не се отразява върху функционалността и детайлите на отделният механизъм. Това определя дълъг експлоатационен живот, съчетан с висока скорост и голям брой оборотни цикли – всички търсени от клиентите качества от задвижващ автоматичен механизъм за врата.

Дъждът, силният високоскоростен вятър, снежните навявания и дори виелици не са пречка при достъп до никое входно пространство, благодарение на италианските продукти - те са в състояние да функционират от минималната температура -20 до 70 ° C, с възможност за задвижване и при 90 ° C. Силният натиск и механичните сблъсъци с твърди повърхности също не ги деформират, като корпусът им запазва отлична двигателна активност след подобни инциденти. Алуминият в конструкциите е отливка под налягане, всеки детайл е изготвен с голяма прецизност и прикрепен с точност до сантиметър към цялостния двигател, а епоксидният лак върху повърхността им допълнително подсилва плътността и устойчивостта на външни въздействия.

Монтаж, безопасност, цени

Италианските автоматични механизми за врати се монтират лесно и бързо. Подробните инструкции на производителя улесняват процеса и той може да бъде извършен и самостоятелно, от технически грамотни потребители - процедурата не е съпътствана от усложнения или изискване за определени умения. Важно е да отбележим, че автоматичните двигатели могат да бъдат въведени в експлоатация веднага след монтаж. Автоматизираните механизми са с гъвкава програма за настройка спрямо индивидуалните нужди на клиентите, с помощта на контролен блок с приемник. Повечето от тях са с вградена спирачна функция.

Безопасността е първостепенна задача, с която италианските продукти се справят чудесно, предлагайки най-доброто сред конкурентните си. Механизмите са проектирани със специален енкодер, който извършва мониторинг на преминаващите през зоната на вратата или бариерата обекти и хора. Така те са защитени и предпазвани от неволни инциденти. Италианската компания работи усилено с цел да се превърне в нов бенчмарк в света на автоматизацията. Разработените от нея проекти успешно осъществяват техническа интеграция на екстериора у дома и на работното място.

Сайтът ни разполага с огромен асортимент автоматика за повече стил и комфорт с италианско качество. Наличната на изключително изгодни цени автоматика за врати е дълготрайна инвестиция. Тя не изисква средствата ви, без да предложи в замяна здрава и влагозащитена конструкция, заедно с мощен двигател и гъвкаво адаптирана към ежедневните ни необходимости настройка.