ᐉ Италианска автоматика и автоматизация за врати на топ цени — Евроматика

Автоматика за врати

Покажи:
Подредба:

Евроматика е официален и екслузивен вносител на висококачествената автоматика за врати – Life Home Integration. Фирмата поддържа на склад широка гама от задвижвания за плъзгащи, двукрилни, еднокрилни, секционни, летящо крило и ролетни за индустриални и жилищни нужди. Към асортимента от продукти попадат и автоматичните паркинг бариери – Life Supra с рамо от 4 до 6м. Всички продукти са проектирани и изработени 100% в Италия. Механиката е съставена само от метални сплави с дълъг екслоатационен живот. Поради тази причина продуктите се предлагат на пазара с 3 годишна гаранция.  Най-лесната автоматика за инсталиране и настройка, която разполага с user-friendly контролен блок удобен, както за професионалисти така и за проекти от типа направи си сам.

Продуктите на италианската компания LIFE заслужават вниманието на всеки потребител, чието ежедневно удобство или професионална дейност са свързани с двигателните процеси на модерна плъзгаща, ролетна или секционна врата. Фирмата разработва висококачествени механизми за автоматика и автоматизация на плъзгащи се портали, двукрилни, индустриални секционни, гаражни и ролетни врати, както и паркинг бариери. Изработени от първокласна алуминиева, стоманена и цинкова отливка с неръждаеми и антикорозионни свойства, устройствата не предлагат нищо по-малко от безкомпромисна устойчивост на всякакви атмосферни влияния.

Структурни предимства

Тези артикули оптимизират стандартните характеристики на качествената автоматика. Активната работа при лоши атмосферни условия и големи температурни амплитуди, не се отразява върху функционалността и детайлите на отделният механизъм. Това определя дълъг експлоатационен живот, съчетан с висока скорост и голям брой оборотни цикли – всички търсени от клиентите качества от задвижващ автоматичен механизъм за врата.

Дъждът, силният високоскоростен вятър, снежните навявания и дори виелици не са пречка при достъп до никое входно пространство, благодарение на италианските продукти - те са в състояние да функционират от минималната температура -20 до 70 ° C, с възможност за задвижване и при 90 ° C. Силният натиск и механичните сблъсъци с твърди повърхности също не ги деформират, като корпусът им запазва отлична двигателна активност след подобни инциденти. Алуминият в конструкциите е отливка под налягане, всеки детайл е изготвен с голяма прецизност и прикрепен с точност до сантиметър към цялостния двигател, а епоксидният лак върху повърхността им допълнително подсилва плътността и устойчивостта на външни въздействия.

Монтаж, безопасност, цени

Италианските автоматични механизми за врати се монтират лесно и бързо. Подробните инструкции на производителя улесняват процеса и той може да бъде извършен и самостоятелно, от технически грамотни потребители - процедурата не е съпътствана от усложнения или изискване за определени умения. Важно е да отбележим, че автоматичните двигатели могат да бъдат въведени в експлоатация веднага след монтаж. Автоматизираните механизми са с гъвкава програма за настройка спрямо индивидуалните нужди на клиентите, с помощта на контролен блок с приемник. Повечето от тях са с вградена спирачна функция.

Безопасността е първостепенна задача, с която италианските продукти се справят чудесно, предлагайки най-доброто сред конкурентните си. Механизмите са проектирани със специален енкодер, който извършва мониторинг на преминаващите през зоната на вратата или бариерата обекти и хора. Така те са защитени и предпазвани от неволни инциденти. Италианската компания работи усилено с цел да се превърне в нов бенчмарк в света на автоматизацията. Разработените от нея проекти успешно осъществяват техническа интеграция на екстериора у дома и на работното място.

Сайтът ни разполага с огромен асортимент автоматика за повече стил и комфорт с италианско качество. Наличната на изключително изгодни цени автоматика за врати е дълготрайна инвестиция. Тя не изисква средствата ви, без да предложи в замяна здрава и влагозащитена конструкция, заедно с мощен двигател и гъвкаво адаптирана към ежедневните ни необходимости настройка.

✅ Кои са предимствата на автоматиката от Euromatica❓

Предлагаме най-добрите двигатели и аксесоари за задвижване на всички видове врати - гаражни, дворни и индустриални портали на италианската компания LIFE Home Integration. Голяма част от продуктите ни са под формата на пълен комплект, включващ: двигател (с определен капацитет на товароносимост), контролен блок с вграден приемник, фотоклетки, дистанционни, монтажни планки и др.

✅ Как да избера подходящото задвижване за моя портал❓

Всеки наш продукт е с упоменато предназначение за вид и тегло на вратата, което ще ви насочи към подходящата за целите ви разработка. При нужда, можете да се свържете с нашите сътрудници, които да ви насочат към решенията, отговарящи на вашите нужди и бюджет.

✅ Може ли да се автоматизира портал, който е вече пуснат в експлоатация❓

Добавянето на автоматика е възможно да се направи по всяко време и на всяка влязла в експлоатация врата. Монтажните ни екипи могат да се заемат със задачата по инсталиране на автоматична система на вашата врата. Офертата ни е валидна за цялата страна.