ᐉ Автоматика за двукрилни врати / портални / на топ цени — Евроматика

Автоматика за двукрилни врати

Покажи:
Подредба:

В Евроматика потребителите не откриват нищо по-малко от първокласно качество врати, бариери, паркинг системи и огради за контрол на достъпа, включително с прилежащите им части и задвижващи устройства. В каталога ни е отделена специална категория за висококачествената автоматика за двукрилни врати, продукт на италианската марка LIFE. Вложените в изготвянето на сериите Optimo, Armor, Sinuo и Ergo материали са подбрани и съчетани съобразно най-актуалните европейски стандарти. Производителят разчита на печелившият принцип на качествени материали, които създават здрав, висококачествен и дълготраен продукт. Предложенията му в нашата селекция са пример на най-функционалните съвременни тенденции и стандарти, и в крайна сметка са изключително полезни за потребителите.

Сериите на LIFE

Висококачествените автоматизирани механизми за двукрила врата Armor са изделия от алуминий – лек, плътен, и високоустойчив на корозия материал. Тя е пригодени за целогодишна работа, с отлична функционалност в цялата амплитуда от -20 градуса до +70 градуса. Механизмите за активиране на тези портали са проектирани с външен корпус, на който дължат впечатляващата си устойчивост на въздействия. Тази конструкция гарантира запазването на целостта им при всякакви агресивни влияния.

Конструкцията на автоматики Armor е съчетание от двигателен вал и зъбни механизми. В зъбните механизми са разположени свръхзвукови лагери, които усилват двойно якостта на корпуса, както и специалните бронзови втулки и детайли, отличаващи се със устойчива направа. Монтажът се случва бързо, лесно и безпроблемно, благодарение на подробните инструкции от производителя,. Автоматизираният уред е готов за активна работа, непосредствено след монтажа си.

Двигателите за двукрилни врати Optimo също са алуминиев продукт, на чиито качества дължат здравината, устойчивостта накорозия и металният си блясък. Структурата се състои от три елемента: електронен пулт, енкодер и крайни изключватели. Енкодерът е детайл за превенция на безопасността, който отбелязва преминаващите в кратък радиус около порталната врата хора и автомобили, като подава сигнал към крайните изключватели. Получили сигнала, механизмите предпазват преминаващите лица и превозни средства от инцидентен удар. Моделите Optimo притежават и вътрешно окабеляване, състоящо се от захранващ и сигнален кабел,  с чиято помощ електромонтажът става изключително бързо и лесно, като може да се осъществи и самостоятелно.

Серия Sinuo притежава описаната олекотена и устойчива структура от пресован алуминий, който е неподвластен на активно натоварване, механични въздействия и корозия. Устройството на редукторите получава специално внимание при изработката на механизмите. В резултат, те се задвижват напълно безшумно. Италианската серия автоматики за портални двукрили врати не изневеряват на стандартната работна температура от -20 °C до +70 °C , или 90 °C температурна амплитуда. Целостта и отличната функционалност са стабилни характеристики, които се запазват в продължение на години.

Моделите Ergo са комбинация от енкодер и специални крайни изключватели със сходни на описаните в предните модели функции. Енкодерът е със задача за мониторинг върху преминаващи в близост до зоната на портала обекти, внедрена в устройството с цел превенция. Когато механизмът регистрира прекалени близко до областта на порталната врата присъствие, той сигнализира крайните изключватели, които се задействат за установяване на необходими мерки за защита и безопасност. Двукрилните врати се отварят и затварят чрез регулируема винтова част.

Двигателните механизми с високо качество в сайта ни са достъпни и на изключително изгодни за маркова  автоматика за врати с две крила цени. Улеснете ежедневието си, паркирайки по-бързо и безпрепятствено, като инсталирате най-ефективната задвижваща техника за портални устройства. Паркингът ви ще бъде с автоматизиран достъп, според най-новите европейски стандарти, а дълготрайната експлоатация на механизмите е гарантирана.