ᐉ Автоматика за гаражни врати на топ цени — Евроматика

Автоматика за гаражни врати

Покажи:
Подредба:

Специално разработената серия теглещи мотори за гаражни портали Probo е комбинация от страхотни технически характеристики. Устойчив корпус, цяла палитра от мощности, богато разнообразие от програмируеми функции и авангарден дизайн отново отличават италианската автоматика за гаражни врати LIFE от предложенията на други производители. Продуктите от марката притежават най-високото качество на инженеринг, вградено и в на най-фините корпусни детайли. Те представляват иновация в областта на гаражните и индустриални врати, с която компанията се интегрира към категорията на високо развитите технологии.

Двигателят за врати Probo успяват да удовлетвори всяко потребителско изискване. Изработен е от висококачествени суровини, подбрани, комбинирани и сглобени съобразно най-новите стандарти за качество и функционалност. Експлоатационният живот на моделът е изключително дълъг, именно благодарение на оптимално доброто качество на материалите му, и оптимизирането към модерните потребителски изисквания. Механизмът отговаря на всички контролни тестове за теглене на секционни портали. Вградената деблокираща част отговаря с бърза и умела реакция, а в изработката се разграничават два вида трансмисия и верига/ремък, всеки от които предоставя изключителна надеждност и добра акустика.

Появата на препятствия в работния диаметър на гаражната врата се маркира чрез алармен сигнал от шифратор, оповестен от вграденият електронен контролен панел. Шифраторът активира нужните условия за безопасност, грижейки се за сигурността на преминаващите хора и предмети. Командният панел се координира с лекота, а настройването му се извършва изключително лесно и безпроблемно, което улеснява разбирането по програмиране и активиране на възможните функции. Същевременно, електронният блок за управление се предлага с два режима на програмиране по подразбиране. Всички тези предимства присъстват с цел ускоряване на инсталацията. Самата процедура се извършва бързо и лесно, а вече вграденият автоматичен механизъм за гаражна врата е годна за употреба веднага, само с едно докосване.

Автоматизацията е едно от най-ярките подобрения в производството на индустриални секционни врати и портали. Комфортът от извършените подобрения се проявява в дълъг списък с предимства. Ежедневното управление на вратата е ускорено и улеснено. Задвижването чрез двигател се случва в пъти по-бързо от ръчното отваряне – в рамките само на няколко секунди. Увеличената скорост на отваряне и затваряне спестява значителен процент от цялото време около управлението на вратата. Тази бързина спомага и за улесняване нето на работния процес. Ако вратата прегражда входната зона на предприятие, административни или офис сграда, персоналът ще съумява да отива и съответно да си тръгва с ускорени темпове.

Времето се измерва в пари, преживявания или пътуване, но при всички тези случаи, няма нищо по-ценно от него... Спестяването на време е много амбициозно начинание. Усъвършенстваните теглещи мотори Probo са едно от практическите приложения на тази мечта, която LIFE успява да реализира чрез отлично изработен корпус и механизми. Двигателите  са достъпни и лесни за управление, с невероятно изгодни автоматика за гаражни врати цени, и без никакви усложняващи обстоятелства при монтаж. 

Евроматика е компания, която се развива благодарение на адаптивността си спрямо пазарните изисквания. За целта сме извършвали системни изследвания относно потребителските критерии, които ни вдъхновяват да подбираме внимателно най-висококачествените  продукти. Винаги сме били верни на принципа на модернизация и технитизация. Именно заради това, стоките с недоказан произход и качество, те откриват място в каталогът ни с продукти.