Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

UPS с двойно преобразуване 6000VA за системи за наблюдение Njoy Balder 6000

Код на продукта: PWUP-OL06KBA-AZ01B
Наличност: няма
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

UPS с двойно преобразуване 6000VA за системи за наблюдение Njoy Balder 6000

Истинскo двойно преобразуване
Двойното преобразуване предоставя най-високите нива на изолация от електрическата мрежа, което обикновенно е стандартен избор за защита на критични системи. Balder продължително обработва захравнащата мощност два пъти. Ако AC входящото напрежение падне под предварително зададените граници и токоизправителя на входящото напрежение се изключи, изходящия инвертор ще продължи да работи, захранвайки системата от батерията. UPS-ът ще продължи да захранва от батерията докато входящото AC напрежение се възстанови до нормалния толеранс или докато батерията се изтощи напълно.

Широк диапазон на входящия волтаж 
Благодарение на широкия диапазон на входящия волтаж от 110 до 300VAC, UPS Njoy Balder може да се използва заедно със всякакъв източник на енергия, който има нестабилен волтаж.

Впечатляваща ефективност до 94% 
С 91% ефективност в режим батерия и 94% в режим AC, Balder постига добре балансирана конверсия на енергията, осигурявайки минимални загуби на енергия.

Новата професионална UPS линия на Njoy поддържа вашият бизнес в трудни моменти.

Когато става въпрос за електричество, ненатоварените или претоварените моменти в електричеството могат да навредят на бизнеса ви. Светкавици, падания на напрежение, пренапрежение, липса на ток, всички тези последици могат да доведат до нежелани спирания на системата и дори загуба на важни данни. Поради всички тези причини, ние създадохме серията Balder, за защита от непредвидени случки. Критичното IT оборудване, както и друго промишлено електронно оборудване се нуждаят от допълнителна електрическа защита, за да не бъдат засегнати от колебанията на напрежението или други подобни външни фактори. Серията Balder се вписва в центровете за данни, сървъри, технически системи, сложни IT системи, телекомуникационно оборудване, банково оборудване, медицинско и лабораторно оборудване и всякакви други търговски и промишлени приложения.

UPS Njoy Balder е централен компонент добре интегриран в добре проектирана защитна архитектура за всяка бизнес среда.