Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

UPS 850VA за системи за наблюдение Njoy Isis 850L

Код на продукта: PWUP-LI085IS-AZ01B
Наличност: няма
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

UPS 850VA за системи за наблюдение Njoy Isis 850L

LCD сензорен дисплей, софтуер за управление, две гнезда със защита, защита от пренапрежение, захранване 850V / 480W, интелигентно зареждане на батерията до 90 % в 04:00. 

ПРОГРАМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ

Можете да имате отдалечен достъп до вашият UPS, като използвате специален софтуер. Софтуерът ще предостави цялата необходима информация за UPS и също така ще предостави възможност за отдалечен контрол в случай на спиране на тока. Има защита от претоварване, пренапрежение, мълнии и автоматичен регулатор на напрежението. 

АВТОМАТИЧНО РЕСТАРТИРАНЕ

В случай на прекъсване на захранването можете да знаете със сигурност, че сериите Isis автоматично ще се рестартират, веднага щом захранването отново захранва мрежата. Не е необходима ръчна намеса или човешки надзор. 

LCD СЕНЗОРЕН ДИСПЛЕЙ

Най-важната информация за този UPS ще се покаже на LCD сензорния му дисплей. Той може да улови информация в реално време за: изходното напрежение, входното напрежение, нивото на зареждане и капацитета на батерията. Оптималната работна температура на този UPS е между 0 ° - 40 °.  

UPS NJOY ISIS850I е аварийно захранване, осигуряващо непрекъсната работа на вашата система за видеонаблюдение. Разликата между токо-генераторите и ю пи ес устройствата се състои основно в наличието на акумулаторна батерия, която подава незабавно електрическа енергия при отпадане на локалното електрозахранване. Този технически компонент ви спасява от умишлено обезвреждане на вашата охранителна система в случай на планирани кражби и други незаконни действия.

Характеристики и свойства

UPS устройствата (Uninterruptible power supply) представляват непрекъсваеми доставчици на електричество, особено необходими при аварии в електропреносната мрежа и спадове в напрежението. Системата на isis от серия njoy е особено подходяща за бизнес обекти, поради универсалното ѝ приложение. Може да се използва за коригиране на токови колебания и за захранване на видео-системи и компютърна офис техника.

NJOY ISIS 850I използва два стандартни шуко контакта с вградена защита от пренапрежение. По този начин скъпата ви офис апаратура и охранителна техника е в пълна безопасност. Имайте предвид, че автоматичният токов регулатор е особено полезен в ситуации на гръмотевични бури и резки спадове в напрежението.

Устройството, представено тук е полезно не само с непрекъснатото подаване на електричество, но и с гарантираната защита на захранваната от него офис и охранителна техника - високопроизводителни компютри, модеми, външни системи за съхранение, игрови конзоли и др.

Цялата информация, касаеща работата на вашия UPS е изобразена на LCD дисплей, включително: текуща работа, работа с батерия, ниво на зареждане, ниво на батерията, входно/ изходно напрежение, претоварване, ниска батерия. Благодарение на високотехнологичната програма за управление (софтуер), си осигурявате отдалечен достъп и пълен контрол над аварийното токо-подаващо устройство.

NJOY UPS ще поддържа системите ви на разположение по време на кратки или средни по продължителност прекъсвания на електрозахранването. Серията Isis впечатлява с компактния си и супер функционален дизайн, висока производителност и изцяло автоматизирана работа. Системата се рестартира автоматично при подновяване на електроподаването от електрическата мрежа. По този начин отпада нуждата от външна намеса и човешки надзор.