Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

UPS 650VA за системи за наблюдение Njoy Renton 650

Код на продукта: PWUP-LI065RE-CG01B
Наличност: няма
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

UPS 650VA за системи за наблюдение Njoy Renton 650

UPS: 650VA, 360W, AVR, с 3 гнезда Schuko със защита, включен захранващ кабел, черен корпус + сив стартов бутон с оранжев светодиод. Гнездата са свързани към батерията, включена в UPS, която защитава цялото електронно оборудване в случай на късо или средно прекъсване на захранването. Всяко несполучливо събитие (бури, големи колебания на напрежението, нагоре по веригата) ще остане незабелязано.

 

Функция за автоматично рестартиране

Автоматичното рестартиране ви помага автоматично да рестартирате UPS след продължително прекъсване на тока, без да се налага да го включвате ръчно.

 
Автоматично регулиране на напрежението (AVR)

AVR е вторичен кръг, предназначен да поддържа постоянно ниво на напрежение. Това ще премахне върховете на високо или ниско напрежение, предизвикани от аномалии на електричеството.

Нашият нов интерактивен UPS Renton 650 е много добре интегриран в начина Ви на живот, който винаги е свързан с технологиите. Renton 650 предлага защита и резервна батерия за електронно оборудване за ефективно предотвратяване на загуба на информация в случай на случайни прекъсвания на електрозахранването. 

Можете да бъдете сигурни, че Njoy Renton 650 ще защити вашата електроника в най-неочаквани ситуации (бури, големи колебания на напрежението, спиране на тока), без да причини щети.