Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

UPS 600VA за системи за наблюдение Njoy Soter 600

Код на продукта: PWUP-LI060SR-AZ01B
Наличност: няма
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

UPS 600VA за системи за наблюдение Njoy Soter 600

4 защитени Schuko гнезда

Те са свързани към батерията, включена в UPS. Защитава цялото електронно оборудване в случай на късо или средно прекъсване на захранването. Всяко несполучливо събитие (бури, големи колебания на напрежението, нагоре по веригата) ще остане незабелязано. Той също така се предлага с RJ45 / RJ11 защита за защита на телефон / факс / LAN.

 

Функция за автоматично рестартиране

Автоматичното рестартиране ви помага автоматично да рестартирате UPS след продължително прекъсване на тока, без да се налага да го включвате ръчно.

 
Автоматично регулиране на напрежението (AVR)

AVR е вторичен кръг, предназначен да поддържа постоянно ниво на напрежение. Това ще премахне върховете на високо или ниско напрежение, предизвикани от аномалии на електричеството.

UPS Soter 600 е много добре интегриран във Вашия начин на живот, който винаги е свързан с технологиите. Soter 600 предлага нужната защита и акумулаторна батерия, която ефективно предотвратява загубата на информация в случай на случайни прекъсвания на захранването. Soter има 4 Schuko гнезда, свързани към вътрешната батерия, функция за автоматично рестартиране, AVR за нива на постоянно напрежение и симулирана синусоидална вълна. В допълнение, разполага с LED светодиод на бутона за захранване, който сигнализира за всяка промяна в състоянието на UPS.

Можете да бъдете сигурни, че Soter 600 ще защити вашaтa електроника и в най-неочаквани ситуации (бури, големи колебания на напрежението, спиране на тока), без да причини щети.