Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

UPS 2000VA за системи за наблюдение Njoy Horus Plus 2000

Код на продукта: PWUP-LI200H1-AZ01B
Наличност: няма
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

UPS 2000VA за системи за наблюдение Njoy Horus Plus 2000

LCD сензорен дисплей, софтуер за управление, четири гнезда със защита, защита от пренапрежение, захранване 2000V / 1200W.

 
Програма за управление

Можете да имате отдалечен достъп до вашият UPS, като използвате специален софтуер. Софтуерът ще предостави цялата необходима информация за UPS и също така ще предостави възможност за отдалечен контрол в случай на спиране на тока. Има защита от претоварване, пренапрежение, мълнии и автоматичен регулатор на напрежението.

 

Автоматично рестартиране

В случай на прекъсване на захранването можете да знаете със сигурност, че сериите Isis автоматично ще се рестартират, веднага щом захранването отново захранва мрежата. Не е необходима ръчна намеса или човешки надзор.

 

LCD сензорен дисплей

Най-важната информация за този UPS ще се покаже на LCD сензорния му дисплей. Той може да улови информация в реално време за: изходното напрежение, входното напрежение, нивото на зареждане и капацитета на батерията. Оптималната работна температура на този UPS е между 0 ° - 40 °.  

Серията Horus Plus предлага интелигентно решение за защита на оборудване, което е чувствително към промени или колебания в електрозахранването. Horus Plus може да филтрира проблемите с електрическата инфраструктура за офис, банково и търговско оборудване, банкомати и домашна електроника. Режимът на интерактивната линия, на който Horus Plus работи, регулира напрежението на достатъчно да не превключва на функцията за резервно копиране. Серията Horus Plus е оборудвана с AVR, система за преразпределение на входното напрежение, за да се избегне повреда на свързаното оборудване. Това се препоръчва за потребители които страдат от колебания във високото напрежение. В случай на голямо прекъсване на електрозахранването, Horus Plus автоматично ще се рестартира с текущата възвращаемост, без да е необходимо ръчно или надзорно регулиране. Въпреки това, ако искате да наблюдавате системата UPS, Horus Plus предлага софтуер за управление, за да разберете колко батерия се зарежда, времето за архивиране и много други параметри.