Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

UPS 1500VA за системи за наблюдение Njoy Horus Plus 1500

Код на продукта: PWUP-LI150H1-AZ01B
Наличност: няма
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

UPS 1500VA за системи за наблюдение Njoy Horus Plus 1500

LCD сензорен дисплей, софтуер за управление, четири гнезда със защита, защита от пренапрежение, захранване 1500V / 900W.

 
Програма за управление

Можете да имате отдалечен достъп до вашият UPS, като използвате специален софтуер. Софтуерът ще предостави цялата необходима информация за UPS и също така ще предостави възможност за отдалечен контрол в случай на спиране на тока. Има защита от претоварване, пренапрежение, мълнии и автоматичен регулатор на напрежението.

 

Автоматично рестартиране

В случай на прекъсване на захранването можете да знаете със сигурност, че сериите Isis автоматично ще се рестартират, веднага щом захранването отново захранва мрежата. Не е необходима ръчна намеса или човешки надзор.

 

LCD сензорен дисплей

Най-важната информация за този UPS ще се покаже на LCD сензорния му дисплей. Той може да улови информация в реално време за: изходното напрежение, входното напрежение, нивото на зареждане и капацитета на батерията. Оптималната работна температура на този UPS е между 0 ° - 40 °.  

Серията Horus Plus предлага интелигентно решение за защита на оборудване, което е чувствително към промени или колебания в електрозахранването. Horus Plus може да филтрира проблемите с електрическата инфраструктура за офис, банково и търговско оборудване, банкомати и домашна електроника. Режимът на интерактивната линия, на който Horus Plus работи, регулира напрежението на достатъчно да не превключва на функцията за резервно копиране. Серията Horus Plus е оборудвана с AVR, система за преразпределение на входното напрежение, за да се избегне повреда на свързаното оборудване. Това се препоръчва за потребители които страдат от колебания във високото напрежение. В случай на голямо прекъсване на електрозахранването, Horus Plus автоматично ще се рестартира с текущата възвращаемост, без да е необходимо ръчно или надзорно регулиране. Въпреки това, ако искате да наблюдавате системата UPS, Horus Plus предлага софтуер за управление, за да разберете колко батерия се зарежда, времето за архивиране и много други параметри.

Серията Horus Plus предлага ново интелигентно решение за защита на широка гама чувствително оборудване срещу колебания на мощността в офиса и у дома. Устройството може да филтрира всички проблеми с електрическата инфраструктура за офиси, банково и търговско оборудване, банкомати или дори домакински уреди и битови инсталации.

Линейният интерактивен режим на Horus Plus регулира напрежението в широк диапазон за усъвършенствано филтриране на променлив ток, без да се включва резервен режим на захранване. Серията включва AVR, система, която защитава електрическите входове, за да предотврати повреда на свързаното оборудване.

Тази система е от съществено значение за уреди и инсталации със силни колебания на мощността. След голямо прекъсване на захранването, UPS-ът автоматично ще се включи, когато захранването се възстанови, без надзор или ръчна настройка. Ако обаче желаете да контролирате UPS-а, Horus Plus ви предлага софтуер за управление, който ви позволява да контролирате различни функции като входно напрежение, изходно напрежение, капацитет на батерията, ниво на натоварване и състояние на устройството чрез интернет.

LCD сензорен дисплей

Най-важната информация за Horus Plus се показва на неговия Touchscreen LCD екран. С новия сензорен екран потребителят може да получава в реално време данни за: изходно напрежение, входно напрежение, ниво на натоварване и капацитет на батерията.

Благодарение на интегрирания софтуер за управление, вече можете да имате отдалечен достъп до ЮПС устройството чрез мобилно устройство. Чрез него не само получавате цялата необходима информация за моментни състояния, но и възможност за дистанционно и безопасно изключване на компютърните системи в случай на прекъсване на електрозахранването.

Резервните източници на захранване са особено необходими за обезпечаване непрекъснатата работа на персонални компютри, охранителни системи и системи за видеонаблюдение, както и за защита от токови удари. Логично е да се използват линейно-интерактивни UPS-и за защита на сървъри и комутационно оборудване в ситуации, когато има гаранция за стабилност на входящите параметри на мощността. За постове за сигурност на големи ситуационни системи за видеонаблюдение в критични съоръжения се препоръчва да се използва Smart UPS.