Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Стабилизатор на напрежението 3000VA Njoy Akin 3000

Код на продукта: PWAV-30002AK-AZ01B
Наличност: няма
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Стабилизатор на напрежението 3000VA Njoy Akin 3000

Автоматичен стабилизатор на напрежението 3000VA, 2400W, с цифров дисплей, без забавяне при стартиране, избираемо входно напрежение, защита на четирите IEC19 гнезда Schuko.

 
Цифров екран

Имате достъп в реално време до входящи и изходящи напрежения, дължащи се на цифровия екран на серията Akin 2000. Тази функция ви дава възможност да наблюдавате най-важните данни от устройството с минимални усилия.

 
Функция за забавено стартиране

Серията Akin 3000 включва функция за забавен старт. Тази функция помага да се премахнат преходните периоди, които могат да повлияят на свързаното оборудване.

 
Функция за избор на напрежение

Този модерен стабилизатор на напрежението се характеризира с гъвкавостта на монтажа на всички видове оборудване, благодарение на възможността за избор на напрежение. Потребителят може да избере диапазон на входното напрежение: едно за чувствително оборудване (компютри, мрежови устройства, телевизори, уреди за регистриране) и друго за други устройства, задвижвани с променлив ток (хладилници, фризери, водни помпи).

Прекратете повредената електроника поради проблеми с електрозахранването, като използвате серията Akin 3000 на Njoy!

В световен мащаб колебанията в електропроводите, причинени от външни фактори, увреждат повече от 70% от електрониката. За да помогне на потребителите, Njoy създаде серията Akin. Той е специално разработен за потребители, които търсят автоматичен стабилизатор на напрежението, за да защитят чувствителното домашно или офис оборудване от ниско напрежение и пренапрежение.

Серията Akin намира своята полезност в различни ситуации, тъй като повечето съоръжения са чувствителни към текущите колебания. Независимо дали имате интернет модем, телевизор, климатик, хладилник или фризер, ако електрическото напрежение се промени, е сигурно, че няма да работи при нормални или дефектни параметри.