Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Sonoff

Няма налични продукти.

Марката SONOFF заслужава специална категория, в която да бъдат представени нейните високотехнологични разработки. По тази причина, ние от Евроматика обособихме специален раздел, в който по-лесно и бързо клиентите да намират продуктите на този производител. Категорията предлага богата гама безжични превключватели с едно, две и четири релета, както и wireless смарт контакти, LED крушки, дистанционни, разклонителни кутии и сензори.

За марката

SONOFF е марка, позната по света със своите Wi-Fi безжични продукти, разработени специално за приложенията „умен дом”. Компанията е създадена с идеята да предостави прости и финансово изгодни решения за изграждането на един интелигентен дом, в който всички електрически уреди и други инсталации се управляват от разстояние посредством смарт мобилни устройства.

В портфолиото на компанията влиза проектиране и производство на интелигентни превключватели, стенни модули за управление на осветлението, контакти и всякакви други аксесоари, свързани със Smart Home технологията. Компанията е амбицирана да осигури по-добър начин на живот на потребителите, адаптирайки иновациите към техните нужди и възможности. По-ниски цени, по-лесна инсталация и най-високо качество.

Автоматизацията на дома, базирана на IoT (The Internet of Things) е най-бързо развиващата се технология. Идеята е да се предложи начин, по който пълния набор устройства и уреди в едно жилище да бъдат свързани в една обща мрежа, за да се постигне безпроблемен контрол върху цялото оборудване.

Sonoff предлага достъпни устройства под формата на безжични превключватели, базирани на Wi-Fi, съвместими с почти всички съвременни битови уреди. Превключвателите предават данни на облачна платформа посредством WiFi рутер, което дава възможност на потребителите да контролират дистанционно всички свързани устройства чрез мобилното приложение eWeLink.

Облачният сървър на Sonoff е глобален сървър на Amazon AWS. Разработките на марката правят всеки домакински уред умен. Щом мобилният ви телефон има покритие, можете да контролирате дистанционно домашната си техника от всяка точка и по всяко време.

Сред многото налични функции е възможността да се определят графици на времето за работа на уредите. Опциите могат да включват отброяване, планирано включване / изключване и по този начин да помогнат за подобряване качеството на живот и оптимизация на енергийните разходи на домакинството.