Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Пакет 16 броя батерии 12V/7Ah 2U за UPS Njoy Balder

Код на продукта: PWUP-BP16PBA-AZ01B
Наличност: няма
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Пакет 16 броя батерии 12V/7Ah 2U за UPS Njoy Balder

Комплект, съдържащ 16 батерии 12V/7Ah, които могат да бъдат монтирани хоризонтално или ветрикално. Размери: 688 х 438 х 88 mm [2U]. Съвместими с UPS сериите на Njoy - Balder. Нетно тегло: 13,4 kg, тегло на батерията: ~ 46,6 кг

 
Съвместим с серията Balder UPS

Този комплект батерии е специално разработен за серия Balder и не може да се използва с друг вид UPS.

 

16 броя батерии 12V/7Ah

Пакета с батерии се нуждае от точно 16 свързани батерии, за да може да осигури необходимотозахранване и продължителното работно време на оборудването, което зависи от него.

 

Монтаж хоризонтално или вертикално

За да се осигури по-удобно и просто прилягане, устройствата могат да се използват както в комуникационен шкаф, така и в стоят варинат (като кула). От техническа гледна точка позицията на устройството не оказва влияние върху неговата работа.

 

Пакета с батерии работи само с UPS Njoy Balder. Той осигурява или допълва резервната мощност на UPS.

Пакета с батерии увеличава времето за работа на UPS ако захранването не успее да го захранва. Тази модулна система от 16 батерии ви позволява да удължите времето за резервно копиране на UPS според технологичните изисквания, без да променяте UPS на един с по-голям капацитет. От финансова гледна точка това е идеалното решение. Пакета с батерии може да се монтира в комуникационен шкаф, или в стояща позиция (като кула), което предоставя максимална ефективност за Вашия UPS, така че той да е максимално компактен без да зема прекалено много място, защото пакета се нуждае от само 2 места в комуникационния шкаф (2U). Поддържа 16 батерии (12V, 7Ah / 9Ah), които се снабдяват поотделно.