Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

OP Link

Няма налични продукти.

Съвременните решения в изграждане на интериор позволяват т.нар. Smart организация на пространства, което се справя ефективно с ежедневни битови предизвикателства, както и с критични ситуации, разпознавайки проблемът предварително, и сигнализирайки за него чрез конкретен сигнал. Компании като Op Link предоставят възможност за безжичен контрол на интериорни и открити пространства, чрез дистанционно.

Производителят предлага ефективни цялостни решения за управление на сигурност, мултимедийни и комуникационни системи, устройства за запис, регристиране на атмосферни и климатични параметри, и най-дребните необходими компоненти за електрификация. Продуктите имат практична стойност, но и много красива визия, което безспорно ще възобнови интериорът по много изискан начин. Използваните цветове са светли, предимно бял и слонова кост.

Сензори, датчици, камери и алармени устройства

Категорията разполага с безжични уреди за регистриране на движение в близост около тях, на особени движения, наводняване, и сирени за известяване при непозволено влизане в помещение. Налични са и IP системи за записване, с вграден алармен сигнал, инфрачервени светодиоди за нощно виждане, вграден микрофон за аудиосигнал.

Устройствата са компактни и проектирани за инсталация върху стена, врата или прозорец, работят с комплекти батерии, и са определяни като най-подходящото решение за сигурността на вашите помещения. Всички те могат да бъдат управлявани от мобилни приложения, така че да получавате известия относно ситуацията в дома/офиса ви, директно на мобилния си апарат.

Изберете магнитен или PIR датчик, предназначен за съвместна работа с алармени продукти. PIR  датчиците са  проектирани с ъгъл на откриване 120 ° и 3-13 м. диапазон, безжична комуникация до 15 м., и система за уведомяване. С приблизително същият начин на функциониране се отличава и датчикът за наводняване.

Селекцията ни предлага и безкабелни контакти, за свързване с контролен панел и настройка/контрол от смартфон/таблет. Продуктите са изработени от красива и устойчива ABS пластмаса, която изглежда еднакво елегантно във всяко помещение, където изберете да я поставите.