Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Oem

Покажи:
Ред:

Изграждането на работещи електрификационни и записващи системи се дължи до голяма степен на аксесоарите за инсталиране, окабеляване и управление на основните уреди/машини. Крепежите, конекторите, кабелите и устройствата за контролиране на функции са също толкова значими, както електроуредът с ключова активност за извършване на един процес.

OEM е производител на качествени компоненти за монтаж и активиране на електроуреди с различна конструкция и предназначение. Категорията ни представя аксесоари и приспособления за инсталация на камери, които осигуряват перфектен транспорт на цифровизирани данни, на отдалечени разстояния. Повечето от механизмите за свръзка са разработени според HDMI стандарт, и са  подходящи за записваща камера от този тип.

Окабеляващи и свързващи продукти

Магазинът ни съдържа разнообразни видове захранващи кабели, екстендери за връзка с монитор (30-60 м.) и сплитери за преобразуване на компресирани/некомпресирани файлове, с няколко портове за 4K камера и DTS HD/Dolby Right-HD/LPCM, с проекция на разстояние до 15 м. Сред кабелите се откриват BNC модел, за единичен уред, и HDMI Premium екраниран вариант, за директно свързване на уреди за запис от същият вид.

Моделите са проектирани предимно за DVR записващи устройства, предназначени за транспорт и възпроизвеждане на аудио и видеосигнали. В селекцията присъстват комплекти захранващи букси и клещи за кримпване, както и необходимите клавиатури за дистанционен контрол на цели системи за видеонаблюдение.

Конекторите, които са изключително необходими за кабелна връзка, са представени от класическите модели с резба и с гел. Геловият конектор е изключително добро решение за “запечатване”, тъй като гелообразната консистенция защитава от проникване на влага и окисление. В нашият раздел присъстват аксесоари като протектор за биометрични данни, и сензори за измерване на влажност в интериорни и външни условия,  за влага 0-65% и 40-90%.