Novoferm

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Постигнете максимален контрол върху околната среда и отделянето на енергия при отварянето на вратата..
0.00лв.
Преди да изберете врата за вашия гараж трябва да помислите върху няколко водещи фактора като екстери..
0.00лв.
Защитата на вашия дом или служебно пространство е от изключително значение, затова е препоръчително ..
0.00лв.
Вратата на вашия гараж е много повече от просто врата. Тя има изключително важна роля, защото обозна..
0.00лв.

Novoferm е компания, създаваща разнообразни модели врати, автоматики и други задвижващи аксесоари, за битови и промишлени сгради. Производител на гаражни, секционни, индустриални и високоскоростни прегради, тя е предпочитана от множество потребители, нуждаещи се от ефективен автоматизиран отговор на разнообразните нужди на индустриалната, градска и селска среда. 

Категорията ни включва няколко серии на класическа автоматизирана врата. Вратите са създадени в няколко варианта: интериорни пожароустойчиви, и външни конструкции за преграждане на гаражи и дворни пространства, и входни зони към сгради. Маркирайте собствеността си по възможно най-ефективният начин, с отличаващите се красиви конструкции на немската фирма – гаранция, че имотът ви ще остане невредим, с денонощен бърз достъп до него, а визията му отвън ще се отличава с изисканост. 

Видове врати 

Магазинът ни представя разновидности от продуктите на немският производител, създадени за сграден интериор и гаражни клетки. Там ще откриете винаги необходимата пожарозащитена конструкция, по изискванията на стандарт EN 16034, от високоустойчив метал и с възможност за  изработка в разнообразна цветова гама. 

Секционният модел е широко предпочитан за гаражна преграда. Той представлява сглобка от секции, всяка от които – двустенен панел, запълнен с пенопласт 45 мм. Съоръжението има защита от прищипване, и се задвижва чрез торсионна пружина, двустранно подсилена против счупване. 

Маховите варианти (летящо крило) се отварят вертикално нагоре. Изработени са от поцинкована стоманена ламарина с плътност 0,8 мм., с полимерно прахово покритие и заключване с устойчиви цилиндри и пружинни пакети. Използван е методът горещо поцинковане, който предпазва конструкцията от корозия, а пружинните профили я защитават от усукване. 

Високоскоростните модели - 0.5 – 2 м./сек., са подходящи за закрити и открити площи, и са предназначени предимно за предпазване от топлина/студ, влага и замърсители. Те са предпочитани за промишлени и индустриални помещения, с високи изисквания относно чистотата, температурата и влажността на въздухът вътре.