Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Novoferm

Няма налични продукти.

Novoferm е компания, създаваща разнообразни модели врати, автоматики и други задвижващи аксесоари, за битови и промишлени сгради. Производител на гаражни, секционни, индустриални и високоскоростни прегради, тя е предпочитана от множество потребители, нуждаещи се от ефективен автоматизиран отговор на разнообразните нужди на индустриалната, градска и селска среда. 

Категорията ни включва няколко серии на класическа автоматизирана врата. Вратите са създадени в няколко варианта: интериорни пожароустойчиви, и външни конструкции за преграждане на гаражи и дворни пространства, и входни зони към сгради. Маркирайте собствеността си по възможно най-ефективният начин, с отличаващите се красиви конструкции на немската фирма – гаранция, че имотът ви ще остане невредим, с денонощен бърз достъп до него, а визията му отвън ще се отличава с изисканост. 

Видове врати 

Магазинът ни представя разновидности от продуктите на немският производител, създадени за сграден интериор и гаражни клетки. Там ще откриете винаги необходимата пожарозащитена конструкция, по изискванията на стандарт EN 16034, от високоустойчив метал и с възможност за  изработка в разнообразна цветова гама. 

Секционният модел е широко предпочитан за гаражна преграда. Той представлява сглобка от секции, всяка от които – двустенен панел, запълнен с пенопласт 45 мм. Съоръжението има защита от прищипване, и се задвижва чрез торсионна пружина, двустранно подсилена против счупване. 

Маховите варианти (летящо крило) се отварят вертикално нагоре. Изработени са от поцинкована стоманена ламарина с плътност 0,8 мм., с полимерно прахово покритие и заключване с устойчиви цилиндри и пружинни пакети. Използван е методът горещо поцинковане, който предпазва конструкцията от корозия, а пружинните профили я защитават от усукване. 

Високоскоростните модели - 0.5 – 2 м./сек., са подходящи за закрити и открити площи, и са предназначени предимно за предпазване от топлина/студ, влага и замърсители. Те са предпочитани за промишлени и индустриални помещения, с високи изисквания относно чистотата, температурата и влажността на въздухът вътре.