Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

NEWMAX

Няма налични продукти.

Възобновяемата енергия е екологичен начин за захранване с електрически ток, който се оказва рентабилен и подходящ за почти всеки тип електроуреди и работни машини. Сред видовете природни ресурси за добиване на електричество, слънчевите лъчи се оказват най-достъпният и устойчив източник на енергиен заряд.

Слънчевата светлина е използвана за изграждане на фотоволтаични системи, съставени от компоненти за добив, преобразуване на енергията, регулирането и съхранението й, с цел осигуряване на непрекъснат достъп до нея. Сред компонентите с най-голяма значимост в процеса, са фотоволтаичните панели, които улавят светлината, и акумулаторни батерии, където енергията, трансформирана в електронапрежение, остава на разположение.

Соларно оборудване

Newmax е компания с ефективни цялостни решения в създаването на соларни системи, която произвежда всички необходими за функционирането им компоненти. Соларният акумулатор – основен елемент от мрежата, се проектира в няколко разновидности, които повтарят конструкцията на стандартна батерия, но са захранени със слънчев електрозаряд.

Категорията ни съдържа слънчеви аксесоари, сред които соларни акумулатори за фотоволтаична мрежа с капацитет 34/220 Ah. Те са необслужваеми и проектирани за дълбок цикъл на разряд, което означава дълготрайна експлоатация и по-дълъг живот за самата батерия.

Батериите с дълбоки цикли се отличават с различна конструкция:  изградени са от плочи с по-голяма плътност от другите видове, изработени от олово. Плочите са ограничен брой, което позволява по-дълготрайно отдаване на ток. Обикновено, продуктивността им е доста висока, и достига до 80-90% разреждане на електролитът.

Част от моделите с дълбоко разреждане в селекцията, са проектирани с AGM технология. Тя изменя стандартната акумулаторна структура, с добавяне на гелообразен електролит вместо течен. Гелът се абсорбира в миниатюрни кухини на плочата от стъклена вата, като това предотвратява напълно рискът от разливане и загуба на електролитна смес, и съответно, необходимостта от поддръжка (доливане на електролит).

Тези продукти позволяват дълготрайно възползване от соларната електроенергия за целите на разнообразни машини и електроуреди. Разрядът настъпва рядко и се възстановява за кратък период, с помощта на зарядни устройства.