Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Nadal Badal

Покажи:
Ред:

Механичното заключване на врати, витрини и дори прозорци, все още е най-ефективната мярка за съхраняване на сигурността в дадено помещение. Електронните заключващи системи се отличават с повишена устойчивост и адаптивност към всеки тип материал, което ги прави едни от най-предпочитаните механизми за входни и интериорни преградни конструкции.

Nadal Badal е испанска компания, за съоръжения за контрол на достъпа. Сред разработките й се откриват високофункционални и компактни ел. брави, за монтаж в открити и закрити пространства. Изработката им е от устойчиви метални сплави, защитени от рисковете на влагата и температурните амплитуди – ръжда и корозия.

Електронни и електромагнитни заключващи компоненти

Категорията на Euromatica включва насрещници на производителят. Устройствата са проектирани от неръждаема стомана, с подсилена конструкция, адаптивна към всяка посока на отваряне на вратите. Затварящата им сила е около 800 кг.

Разновидностите на продуктите са насрещник с планка за заключващ език, иил масивна структура, която може да се използва като единствен заключващ компонент. Монтажът им се извършва с помощта на крепежни елементи, от типа на винтовете и дюбелите. Рискът от разбиване е минимален, а иноксовата сплав осигурява отлична работа при всякакви климатични и атмосферни условия.

Механизмите работят чрез комуникация с електромагнитни вълни, които управляват заключващите пластини – подаването на електромагнитен импулс прилепва частите, а отсъствието му, оставя заключващите конструкции отворени. Те се координират с бутон за управление, и са оборудвани с механична памет, благодарение на която, броят на отключванията се запаметява автоматично.

Предимството на тези устройства е, че те сe комбинират с механични брави, и се използват като самостоятелна ключалка. Присъствието им осигурява допълнителна защита на блиндирани прегради, и е достатъчна сигурност за интериорните. Когато оценим многобройните им качества и предпочетем насрещниците, си осигуряваме отлична охрана срещу неочаквани изненади, на изключително изгодни цени.