Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

MW Power

Покажи:
Ред:

MW POWER е производител на устройства и цялостни решения за възобновяема енергия. Природните възобновяемиенергийни ресурси, осигуряващи екологично електричество, са неизчерпаеми, и са подходящи за захранване на различни по обем електрически системи, в отдалечени пространства, без наличие на електропреносна мрежа. Най-ефективен ресурс са слънчевите лъчи, които, с помощта на определени приспособления, лесно се преобразуват в мощен непрекъснат електрически ток.

Фотоволтаична мрежа

Фотоволтаичните системи са изградени от няколко компоненти, най-важни сред които са “слънчеви” панели за събиране на слънчеви лъчи. Те се захранват директно от слънцето, след което, енергията, концентрирана в тях, се преобразува в електрическа чрез DC/AC инвертори, и се прехвърля в специален акумулатор.

Той съхранява електричеството, като по този начин, то остава достъпно за използване през цялото денонощие, дори и в тъмните часове на нощта. Заряден контролер се грижи за спазването на определен заряден капацитет, след надвишаването на който, контролерът автоматично разединява соларните плоскости и акумулаторната батерия.

MW POWER батерии

Категорията ни включва соларни акумулатори с VRLA конструкция. Те са необслужваеми оловно-киселинни конструкции, с вграден предпазен клапан, който се задейства при критично повишаване на налягането в кутията. Тя е предпазена от изтичане на електролитна смес, и от инциденти с повишено налягане.

Конструкцията е удобна, саморегулираща се, и изработена от устойчив материал. Предложенията в селекцията ни са с AGM(Absorbent Glass Mat) технология, при която, електролитът е гелообразна консистенция, разнесена в тънка стъкловлакнеста материя, която образува подложката на батерията. Гелът е гъст, и изтичането му е невъзможно, а структурата позволява концентриране на максимално количество материал върху подложките.

Акумулаторът осигурява ефективно зареждане по всяко време на денонощието. Техонологията осигурява дълготрайна експлоатация. тя предоставя доста цикли на разряд, което означава: възможност за продължително и интензивно захранване, преди необходимост от включване към зарядно устройство. Устройствата имат различен капацитет, съобразно нуждите на уредите, включени в системата.