Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

MPPSOLAR

Покажи:
Ред:

MPP Solar произвежда широко разнообразие от устройства и цялостни решения за възобновяемо електричество. Сред продуктите й се откриват всички необходими компоненти за соларни системи и за ветрогенератори, предназначени за задвижване на машини в различни атмосферни условия: превозни средства, улично осветление, обработка на земеделски площи и домакински нужди.

Аксесоари и генератори на енергия

Категорията на магазина ни представя компонентите, задължителни за изграждане на слънчеви и ветрогенераторни мрежи, и завършени конструкции от този тип. Соларна улична осветителна система, състояща се от слънчева батерия, PV панел, LED лампа и устойчив корпус, защитен от влага и вандализъм, е пример за високоефективна програмируема мрежа на достъпни цени. Каталогът предлага и отделни светодиодни лампи, със същият тип захранване.

Компанията е ориентирана към създаване на оборудване за Off-Grid мрежа, които са независими от електропреносна централа, и On-Grid (вкл. със съхранение), които функционират, обвързани към централно електрическо захранване. Ние предлагаме високофункционални хибридни инвертори за преобразуване на електрически ток, с регулатори, проектирани за работа при капацитет 40-160А. 

Селекцията представя и MTTP контролери за потопяеми помпи, пригодени за системи с колебания в напрежението. Контролерът се грижи за правилното разпределение и регулиране на стойността на електрическият ток в батерия. Устройството се предлага във варианти за монофазна и трифазна помпа.

Роторен ветрогенератор с 3-5 перки е част от компонентите за директно осигуряване на ел. енергия в каталога ни. Ветрогенераторите са с или без вграден контролер (MPPT), като перките са изработени от висококачествени метални сплави с предпазно покритие, против температурни амплитуди и влага. Повърхността на ножовете е пригодена за всеки климат. Конструкцията им е компактна, с диаметър на ротора 1,2 м., което позволява безпроблемният им монтаж на значителна височина.