Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

MotorLine

Покажи:
Ред:

Заключването е едно от най-важните условия за сигурност, дори и при най-усъвършенстваните съвременни разновидности на входни и интериорни врати. Автоматизацията позволи управлението на врата от отдалечено разстояние, с помощта на дистанционно управление, което впоследствие стана възможно и за покривни материали, като тенти и прозоречни щори. Инсталирането на фотоклетка пък, е ефективен начин за разпознаване на евентуална опасност отдалеч.

Euromatica представя категория аксесоари за контрол - автоматики, механични ограничители, фотоклетки, сензори и термостати, контролери, както и електрически ключалки, между които – и плъзгащи врати с двигател. Категорията включва модерните разработки от този тип на производителят Motorline, осигуряващи практическа полза и дълготрайна експлоатация.

Автоматични задвижвания и комплекти

В каталогът ни ще откриете автоматизиращи компоненти за стъклена врата, стъклен прозорец и люк, щора, и такива, ограничаващи задимяването. Изключително удобни са задвижванията за тенти с мотор и вградени сензори за слънце/вятър/дъжд, като самият навес е от материал, издръжлив на влага и UV лъчи, със здрав алуминиев корпус.

Малкият ви склад ще бъде много по-защитен с ролкова преграда с PVC ролка, управлявана от контролен панел, двигател и фитинги от метал, която можете да поръчате в изключително богата палитра цветове. Селекцията предлага и ограничители за пространства пред обществени и търговски сгради, пешеходни зони, паркове, исторически обекти и жилищни области. Те са представени от металните боларди, с автоматично “потъващ” корпус, които са най-ефективната защита за открити площи.

Приспособления, улавящи промени в атмосферните условия

Монтирайте сензор на своята преградна конструкция и посрещнете подготвени атмосферни изненади, и неочаквани гости. Инсталирайте фотоклетка, температурен термостат или сензорно устройство за регистриране на ускорен вятър, определено количество валежи и слънчево нагряване. Вграден анемометър отчита стойности над определените за нормални, и автоматично задействат механизмите за  отваряне на вратата, или пък сгъване на тентата. По същият начин реагира и сензорът за движение.

Висококачествените микровълнови сензори с вградени фотоклетъчни компоненти, са усъвършенствана конструкция на стандартните модели, които се задвижват изцяло автоматично, предотвратявайки изключване от потребител. Всички механизми са проектирани за монтаж в открити пространства.