Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Milesight

Покажи:
Ред:

Milesight е производител на системи, компоненти и аксесоари за сигурност, предоставящи качествена протекция в закрити и открити пространства. Сред продуктите й се отличават високотехнологичните IP технологични камери за наблюдение, с изключително качество на картината – висока резолюция, контраст и яркост.

Използването на този тип записващи устройства осигурява отчетливи и ясни цветни изображения, с високо качество на сигналът, дори и след транспорт на дълги разстояния. Единичният кабел спестява необходимостта от добавяне на окабеляване. Той е много по-удобен за охрана на открити площи.

Камера със специални функции

Категорията на Euromatica представя уреди за запис във всякакви условия. Те притежават специални характеристики, за перфектно улавяне и възпроизвеждане на записи в различните часове на деня и нощта. За целта, устройствата имат добавена специална DWDR функция, която осигурява качествени кадри в сенчести или прекалено светли зони. CMOS сензор с прогресивно сканиране, ICR филтър за дневен и нощен запис, и приложение за управление на CMS до 64 канала. Нощните изображения се реализират в различна дължина.

Устройствата разполагат с разширени функции, сред които се открояват 3D шумопотискане, разпознаване на движения, компенсация на фонова светлина и др. Що се отнася до физическите параметри, те са с висока степен на защита от влага (IP56-66), работна температура в широка амплитуда - -20° С - +60° С, и влажност на въздуха до 90%.

Захранването става със стандартният PoE кабел. Връзка с Интернет се осъществява Ethernet порт RJ45. В селекцията се откриват продукти с разнообразна конструкция и мегапиксели. Една от най-функционалните разработки е камерата с инфрачервена леща за нощно заснемане и варифокален обектив.

Предложенията са съвместими с ONVIF/PSIA и е проектирана с алармен сигнал, който се включва при откриване на движение, паднала мрежа или загуба на видеосигнал, който протича в два видеопотока, защитени от парола. Цените на продуктите ни са изключително приемливи за такъв клас видеонаблюдателни устройства.