Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

MIKROTIK

Покажи:
Ред:

Видеонаблюдението е неизменна част от съвременните системи за сигурност. Записването на събитията осигурява яснота във всеки момент, а осигуряването на качествен сигнал по маршрута, създава условия за ефективно видеонаблюдение на обширни пространства.

Камерата е основният компонент за извършването на процес от този тип. Модерните IP видеозаписващи устройства се отличават с предимства в заснемане и възпроизвеждане на изображения, както и с удобна конструкция, без необходимост от окабеляване. Те предоставят отличен транспорт на видео и аудио сигнал, и при увеличена площ на транспортиране.

За кристално ясна картина и звук

MikroTik е компания с модерни хардуерни и софтуерни решения за безжични записващи устройства, и захранващите ги рутери. Ние представяме аксесоари и приспособления за инсталация и електкрифициране на IP камера, SXT предавател, и други безкабелни приемо-предавателни механизми. Аксесоарите за зареждане с ток и маршрутизиране на данни в променливите условия на открити пространства, осигуряват възможност за създаване на ефективна охрана на външни площи, която е необходима на почти всяка сграда.

Продуктите в категорията ни са проектирани за захранване на няколко броя записващо оборудване и за външен монтаж, като захранващите портове са предпазени с капак. Изработени са от устойчиви херметизирани метални сплави, с работна температура -35°C - +70 °C, неуязвими на влага.

Сред продуктите се отличава 5-портов FastEthernet рутер. 4 от портовете му са предназначени за PoE кабели. Рутерната кутия се затваря, и се монтира успешно на електрически стълб. Тя е с микропроцесорен контролер 650MHz, RAM памет 64 MB, и операционна система RooterBoot. Работният режим се контролира и регулира от ключ за нулиране и напрежение, и датчик за температура.

Потребителите могат да го проследяват постоянно, с помощта на LED светлинни индикатори, видими във външната част на кутията, които се включват при промяна на режимът. Данните се транспортират без отклонения и смущения по трасето, осигурявайки мощност и функционалност в продължение на много часове.