Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

MENNEKES

Няма налични продукти.

Хибридните автомобили са проектирани с две или повече от два вида двигателни системи – добре познатият двигател с вътрешно горене и електрически мотор. Такава комбинация осигурява забележителна бързина и спестява вредните емисии, излъчвани от стандартните двигатели.

Шофиране на хибрид е привлекателна перспектива за много хора, тъй като предоставя едновременно икономичност, скорост и повече издръжливост от стандартен автомобил. Възможността от инцидентни повреди по време на пътуване е минимална. Всички тези предимства са придружени с тишина при движение, което прави шофирането още по-приятно и привлекателно от обикновено.

Зареждането на този автомобил става със специални станции, подобни като визия на бензинови/дизелови колонки. Предимството от разполагането им във всеки тип паркинг е огромно – то осигурява захранване по всяко време. Конструкцията на такъв тип станции предполага по-засиленото им присъствие в градската инфраструктура, отколкото на класическите бензиностанции. Това пък е причина за по-интензивното разпространение на хибридите в градска среда.

Колонка – зарядно устройство за хибриди

Категорията на Euromatica съдържа аксесоари за хибридни превозни средства Mennekes, сред които е и усъвършенстван модел зарядна станция в няколко разновидности. Моделите са високофункционални апарати с кабел-слушалка за зареждане. Кабелът се окачва върху устройството, което предпазва структурата му и улеснява процесът.

От селекцията ни, потребителите могат да изберат висококачествени зарядни устройства. Те са с мултифункционален бутон за управление, RFID система за автоматизация, интерфейс за мрежова връзка с Gateway eMobility, интегриране с домашна мрежа чрез WLAN/LAN и отключваща функция, при спиране на захранването. Устройството може да се контролира и чрез мобилно приложение, с AMELAN хостинг.

Параметрите на корпуса са чудесно адаптирани към открити площи: устойчивост на удари IK08 и работна температура -25 - + 40 ° С, пригодени за работа за надморска височина до 2000 м. Продуктите имат защита против влага IP44-IP54 (с капак), и са предназначени за монтиране на стена.