Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Linomatik

Покажи:
Ред:

Linomatik е компания, която проектира компоненти и устройства за сигурност, основните сред които са преграждане на площи и засичане на движение, на къси и дълги разстояния. Eлектронният ни магазин предлага преградни механизми и фотоклетки - прекрасен избор за охрана на открити пространства. Голямото им предимство е безкабелната конструкция, която  спестява досадната плетеница от кабели, прекъсването на някой от които, дефектира  цялата система.

Ограничителни устройства и фотоклетка

Ограничителните скоби с батерия, управлявани дистанционно, са предпочитани ограничители за открити и закрити паркинги, заради ефективното ограждане на паркоместа. Те се спускат при регистриране на автомобилът, оторизиран да паркира на точното паркомясто, и се повдигат, при отчитане на неразпознаваем за системата автомобил. Дистанционно управление контролира устройството.

Фотоклетките също са проектирани със захранващи батерии. Те създават невидима преграда от електромагнитни вълни, чрез насочване на вълните едни спрямо други като предавател – приемник. Невидимата бариера е по-ефективна от механичната, точно защото е неразличима за човешкото око. Обикновено, такъв тип ограничител се включва, когато се регистрира непозволено пресичане на определено пространство.

Фотоклетката е изградена от панели с вградена микропроцесорна платка и комплект стандартни батерии, вградени вътре. Приемо-предавателната комуникация се осъществява чрез излъчване и приемане на вълна с определена дължина. Устройствата в нашата категория имат 940 nm дължина на вълната, разпространявана в пространство ≥12m – отлично разстояние за приложение в открит външен периметър.

Механизмите работят с батерийно захранване Linomatik P5111, вградено в панелите. Те функционират с презареждане, предлагайки изключително дълготрайна експлоатация. Нашите предложения са с работна температура -20º ~ + 60ºC, и стандартна скорост на зареждане - 2 ~ 24VAC / DC или 1.5V LR6. Регулируем ъгъл 0 ~ 180º  контролира разпространението на електровълните – то може да се насочи независимо къде, което го превръща в много удобна охранителна система за външни площи.