Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Life

Покажи:
Ред:

LIFE анализира обстойно реалните търсения на пазара и в резултат на направените маркетингови проучвания се е стигнало до извода, че необходимостта от иновативни решения при задвижването на врати и бариери е от изключителна важност.

LIFE създава висококачествени автоматики. Качеството на LIFE започва от етапа на проектиране. Използвани са най-добрите компоненти и точна техника, която е сертифицирана от най-известните сертифициращи органи в съответствие с международните разпоредби. Тази нова система позволява управлението и персонализирането при задвижването на врати и бариери чрез софтуер, инсталиран на компютър. За качествената й експлоатация са използвани трансмитери Vip 2R и Vip 4R.

Продуктите LIFE са създадени по такъв начин, че при тях има симбиоза между научноизследователските открития и практиката. Електрониката и механичните части са обединени по такъв начин, че да предложат иновативни решения. Мисията на LIFE е да постигне интеграция в света на автоматизацията.

С LIFE дори и най-развитата и сложна система стана лесна за инсталиране с помощта на разнообразния спектър от решения, които са предвидени предварително. Има налични инструкции за инсталиране, където обстойно е обяснено по какъв начин трябва да бъде направен монтажът. Благодарение на изчерпателната интерпретация за монтирането на системите, инсталирането става бързо и лесно. 

Един от основните принципи, които LIFE стриктно съблюдава е този за безопасността. Постигането на защитеност стои в основата на всеки нов проект. Превенцията при наличие на възможна опасност е от изключително значение. Затова е използвана електронна система, която да може да осигури защита и навреме да бъде запазена инвестицията на клиента.

LIFE съчетава технологията с ентусиазма. Целта му е да стане нов бенчмарк в света на автоматизацията. В LIFE се разработват оригинални проекти, с които се постига техническа интеграция на дома и работното място спрямо най-новите тенденции в света на техниката.

Поръчайте вашите автоматики за задвижване на плъзгащи се портали, двукрилни врати, индустриални секционни врати, гаражни врати, ролетни врати или паркинг бариери и почувствайте техническата интеграция.