Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Leading Edge

Покажи:
Ред:

Leading Edge е компания-производител на устройства за възобновяема енергия, проектирани в два основни варианта: със захранване от слънчевите лъчи, и от вятър. Категорията на Euromatica представя  ветрогенератори за моторни превозни средства, най-често от плавателен тип, задвижвани от роторен двигател и микропроцесорен контролер.

Ветрогенераторни турбини и кули

Селекцията съдържа устройства, проектирани като заместител на електричество в зони, където не е наличен никакъв друг такъв източник. Ветрогенераторите (шаси и фиксиращи елементи) са от лазерно обработени метални сплави и неръждаема стомана А4, с конструкция от въртящи се ножове (лопатки) от метал и UV устойчив найлон, и безшумен "Savonious" ротор.

Леката конструкция осигурява широко приложение навсякъде, а "TSR" WhispowerTM лопатки на турбината лесно улавят посоката и движението на вятъра. Интегрирани приплъзващи се пръстени осъществяват движение на 360 градуса, и осигуряват максималната възможна подвижност на такъв механизъм. Механизмът е проектиран за монтаж към плавателни уреди, но се открива и под формата на ветрогенераторна кула, с поцинковани монтажни компоненти - земни котви и скоби, и няколко секции, завършващи с турбина с въртеливи перки

Аксесоари

Ветрогенераторните механизми са създадени с голям брой компоненти, сред които най-важни са батериите, съхраняващи възобновяемата енергия, и контролери, осъществяващи контрол върху натоварването на устройството. Разделът в магазина ни предлага контролери с различен капацитет, които се включват при достигане на лимитът на зареждане на батерията, и разсейват излишната топлина. Те са гаранцията, че ветрогенераторът никога няма да прекъсне работата си.

Сред аксесоарите са налични и индикатори за електроенергия. Функцията им е да показват мощността от слънчеви панели и ветрогенератори. Системата за ветроконтрол пък е предназначена за насочване на ветрогенераторът при екстремни условия – прекалено силен вятър, както и преобразуват променливият ток в постоянен.