Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

KRUGER & MATZ

Покажи:
Ред:

Мултимедийните устройства отдавна са се вписали като неразделна част от животът ни, заради удобството и по-привлекателната визуална реалност с кристално ясни образи, които предоставят. Широкоинчовите телевизори и монитори представят нова и разширена концепция за светът около нас, от която потребителите не желаят да се отказват. 

Картината с висока резолюция и кристално ясен образ е желана привилегия не само в домашни условия. Високото качество на образа е търсен ефект и в системите за видеонаблюдение, където то е основен фактор за защита и сигурност на определено пространство, постигнати чрез ефективен контрол на преминаващите. 

Гледка през ново поколение екрани 

Euromatica представя селекция мултимедийни проектори и телевизори KRUGER & MATZ. Полската компания разработва висококачествени решения за по-приятно ежедневие и ползотворна работа, с няколко пъти по-завладяващ кристален цветен ефект на изображение. Продуктите са с широкоъгълен LED екран над 40 инча с FullHD резолюция. Множество допълнителни предимства в конструкцията превръщат устройствата във високофункционални медийни продукти, актуални спрямо съвременните потребителски изисквания. 

Устройствата са проектирани със Samsung панел и Edge LED дисплей. Картината – основното предимство на широкоинчовият телевизор, дължи качеството си на големият диагонал, 16:9 аспект на изображенията, колоритът от 16.7 милиона цвята и острият контраст на образите – 3000/4000:1. Проектираните изображения изглеждат изключително ефектни и въздействащи – контрастните реални цветове ни потапят напълно в обстановката от екрана. 

Полският телевизор съвместява качествата на телевизионен монитор с мултимедийни функции. Устройството е проектирано с цел осигуряване на достъп до видео- и аудио формати. Връзката е осигурена от няколко порта – USB, HDMI и VGA вход за свързване с десктоп компютър, така че осигуряват удобството на музикални файлове и клипове едновременно. Към него са осигурени комплект слушалки, дистанционно управление и батерии. 

Моделите са предвидени за монтаж на стена или върху стойка, в зависимост от предпочитанията. Черният цвят и правоъгълният екран с ръбове се вписват елегантно във всеки интериор.