Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Kemot

Покажи:
Ред:

Kemot е компания с традиции в производството на части за електрозахранване. Компонентите, осъществяващи свръзка с електропреносната мрежа, допринасят изключително за функционирането на модерният дом и работно пространство, поради големият процент електроуреди в модерният стил на живот.

Аксесоари за доставяне на електрически ток

Разклонителите и удължители за елекропотребление се произвеждат във все по-разнообразни модификации, които целят именно улесняването на процесите в съвременният ден. Отсъствието им от интериора е рядкост, а съвременните строителни съоръжения и индустриално оборудване не биха функционирали ефективно без тях.

Разклонителят се проектира с усъвършенствана конструкция, която включва тоководящи клеми с висока контактност, корпус от устойчив материал с изолационни свойства, и вградени защити от пренатоварване и токов удар. Те се откриват в кабелни и безкабелни разновидности, както и като устройства за директно включване в контакт. Всяко от тях открива широко приложение в различни области от бита и строителството.

Всички продукти за улеснен достъп до електричество

В Euromatica са налични пълна гама помощни приспособления за захранване, в няколко разновидности. Потребителите имат широк избор между стандартен разклонител с гнездо и удължител тип макара, който оптимизира електроподаването в открити площи и строителни площадки. Моделите са изработени по актуална технология и са на много достъпни цени.

Разклонителите в селекцията са продукт от устойчива суровина, подходящ и за инсталации във външни зони. Вариантите с много гнезда са улеснение за всеки тип интериор и открито пространство. Присъединяването на голям брой уреди не предизвиква смущения в инсталацията и токови инциденти, благодарение на защита от пренапрежение. Ключ за включване/изключване и светлинна индикация допълват защитата, чрез възможността за директен контрол от корпуса.

Удължителят-макара предоставя 4-гнездна плоскост, защитена с малки капачета, и дълъг кабел с накрайник щепсел, за връзка със стенните контакти. Устройството е монтирано върху метална стойка, корпусът е от пластмаса, а кабелният проводник – от PVC материал, и осигурява отлична работа в среда със сериозни климатични въздействия, подсигурена от рейтинг за водоустойчивост.