Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Kale

Покажи:
Ред:

Kale е компания, специализирана в производство на автоматики, части и аксесоари за врати и съоръжения. Автоматизираното управление навлезе като предпочитана алтернатива, която улеснява всички дейности в ежедневието. Освен това, то удължава животът на отделните компоненти, поради минимално триене.

Управлявайте ежедневието си двойно по-лесно

Euromatica представя категория компоненти за задвижващи устройства с висококачествена конструкция, които оптимизират изцяло работата на модерната автоматика. Те са създадени според най-актуалните изисквания за устройството на тези части, където механичната сглобка е заменена от хидравлична.

Хидравликата в автоматизацията е предимство за животът и експлоатацията на задвижващите детайли. При нея се използват флуиди под налягане, които заместват механичната тяга. В резултат, се омекотява задвижването в началните и крайни точки от системата.

Хидравличната автоматика открива широко приложение в пространства с интензивна натовареност, и е най-предпочитаният заместник на механиката. Движението е улеснено и бързо, а конструкциите се отличават с по-висока устойчивост при натиск.

Стартирането и спирането на задвижването е олекотено и плавно в началната и крайна точка, сравнено със стандартна конструкция. Това осигурява допълнително укрепване на целият механизъм, който е по- дълготраен и издръжлив от подобните на него.

Хидравлични автомати с укрепена структура

Хидравличният автомат е усъвършенстван вариант на стандартният прибор от този тип. Автоматът е предпочитан компонент за управление на врата, понеже е толерантен към интензивни движения. Хидравличната му разновидност е с още по-висок толеранс към механични сблъсъци, което определя и по-дългият експлоатационен период.

Категорията представя продукти, изработени от здрав неръждаем метал, с капацитет 20-120 кг. товароносимост, изключително подходящи за входни зони с интензивни потоци от хора. Материалът е изключително устойчив на блокиращи движението му въздействия, като ръжда, корозия и котлен камък във вътрешната част.