Jarrett

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Соларен акумулатор Jarrett VRLA 150Ah Соларен акумулатор VRLA тип дълбок цикъл, проектиран за батер..
397.20лв.
Соларен акумулатор Jarrett VRLA 200Ah Соларен акумулатор VRLA тип дълбок цикъл, проектиран за батер..
642.00лв.
Соларен акумулатор megaBAT VRLA 150Ah ХАРАКТЕРИСТИКИ: Капацитет: 150  Ah ..
452.40лв.
Соларен контролер на натоварването Jarrett 10A Соларен контролер на натоварването 12V / 24V - 10A с..
60.00лв.

Jarret предлага иновативни решения в актуалните устройства за възобновяема енергия. Възобновяемите енергийни източници се налагат като ефективен начин за доставяне на електрозахранване, не само в тесните рамки на домакинства и селскостопанско оборудване, но и за по-високите енергийни нужди на индустриални и промишлени предприятия. 

Слънчева енергия като най-подходящата алтернатива

Осигуряването на електричество със същият капацитет и интензивност на доставяният от мрежата, е едно от предимствата на соларните системи. Те са известни като природното електрозахранване с най-голяма ефективност.

Въпреки, че се добива от природни ресурси, соларният ток може да е достъпен по всяко време на денонощието, понеже съвременните соларни инсталации предлагат възможност за съхранението му в специални акумулаторни батерии. Системата се нарича Off-Grid и е предпочитан източник за всякакъв тип електроинсталации.

Богата гама соларни аксесоари

Euromatica представя категория продукти за автономна и мрежова система за соларно електричество. За изграждането й огромно значение има предназначението й, което определя конструкцията и капацитетът й. Соларните панели са придружени от механизми за захранване на батерия и контролиране на напрежението, произведено от природният източник.

В категорията се откриват акумулатори с киселинен електролит от тип VRLA (дълбок цикъл), с мощност до 200 Ah. Електролитната течност е устойчива на няколко цикъла на разреждане и предоставя капацитет за поддръжка на големи конфигурации.

Батериите са специално проектирани за off-grid системи. Изработени от ламелни пластини, те саа подходящи за открит монтаж и напълно необслужваеми. Вписват се както във всяка фотоволтаична конфигурация, така и са отлично аварийно захранване в случай на нужда.

Селекцията включва и контролери за отчитане на натоварването, постъпващо в батериите, с регулируема функция за настройване на програми. Устройствата управляват близо 17 програми от потребителският режим, които са директно свързани към тях, защитени са от пренатоварване и токов удар, а светлинна индикация информира за състоянието на акумулаторната батерия. PWM моделът осигурява отлично зареждане и удължава животът на батерията.