Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Jarrett

Няма налични продукти.

Jarret предлага иновативни решения в актуалните устройства за възобновяема енергия. Възобновяемите енергийни източници се налагат като ефективен начин за доставяне на електрозахранване, не само в тесните рамки на домакинства и селскостопанско оборудване, но и за по-високите енергийни нужди на индустриални и промишлени предприятия. 

Слънчева енергия като най-подходящата алтернатива

Осигуряването на електричество със същият капацитет и интензивност на доставяният от мрежата, е едно от предимствата на соларните системи. Те са известни като природното електрозахранване с най-голяма ефективност.

Въпреки, че се добива от природни ресурси, соларният ток може да е достъпен по всяко време на денонощието, понеже съвременните соларни инсталации предлагат възможност за съхранението му в специални акумулаторни батерии. Системата се нарича Off-Grid и е предпочитан източник за всякакъв тип електроинсталации.

Богата гама соларни аксесоари

Euromatica представя категория продукти за автономна и мрежова система за соларно електричество. За изграждането й огромно значение има предназначението й, което определя конструкцията и капацитетът й. Соларните панели са придружени от механизми за захранване на батерия и контролиране на напрежението, произведено от природният източник.

В категорията се откриват акумулатори с киселинен електролит от тип VRLA (дълбок цикъл), с мощност до 200 Ah. Електролитната течност е устойчива на няколко цикъла на разреждане и предоставя капацитет за поддръжка на големи конфигурации.

Батериите са специално проектирани за off-grid системи. Изработени от ламелни пластини, те саа подходящи за открит монтаж и напълно необслужваеми. Вписват се както във всяка фотоволтаична конфигурация, така и са отлично аварийно захранване в случай на нужда.

Селекцията включва и контролери за отчитане на натоварването, постъпващо в батериите, с регулируема функция за настройване на програми. Устройствата управляват близо 17 програми от потребителският режим, които са директно свързани към тях, защитени са от пренатоварване и токов удар, а светлинна индикация информира за състоянието на акумулаторната батерия. PWM моделът осигурява отлично зареждане и удължава животът на батерията.