Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Intex

Покажи:
Ред:

Intex е компания, създаваща модерни улесняващи решения за домашната среда, и в организацията на допълнително захранване, мобилни устройства и IT аксесоари. Удобството в домакинството е важно, но в системи с определена функция то може да определи някои решаващи функции. Такива са системите за видеонаблюдениe, които са с решаващо значение за сигурността в обект.

Euromatica представя категория компоненти за система за наблюдение с различен капацитет, устройства за цифровизация на изображения, за открити и закрити пространства. Една от основните търсени качества в  тези системи е качественият образ, който вече се създава в цвят. Друга функция, от която зависи цялостната й ефективност, е непрекъсваемостта на запис.

Не пропускайте събитията около вас

Рисковите събития възникват непредвидено. Затова от камерите в системата се изисква да са достатъчно адаптирани спрямо атмосферните и индустриални влияния на средата. Корпусът на камера е изработен от здрави устойчиви материали, а вниманието спрямо колебанията в  електрозахранването е грижа от първостепенно значение.

Категорията аксесоари за видеонаблюдение включва и UPS захранване при смущения в електроподаването. Устройството е предимство при повечето автоматизирани съоръжения, което осигурява непрекъснатост на електроподаване, и остава напълно независимо от мрежата.

Функционалност в компактна опаковка

Устройството има компактна конструкция, но осигурява изключителна функционалност. То е приложимо както към DVR рекордери, така и към видеокамери и спестява неудобството от прекъсване на захранването  точно по време на важен момент.

Функциите му се поддържат чрез батерия, зареждана в продължение на 10-12 часа. Зарядът се илюстрира чрез специфична светлинна индикация, а огромно предимство на продуктът е вградената защита срещу пълен разряд.

Продуктът за независимо електричество е проектиран за работа в амплитуда 0-40 градуса. Корпусът е с няколко входни порта, така че е подходящ за поддръжка на цяла видеосистема. Автономното електрозахранване е изключително препоръчително за зони с висока степен на натовареност и големи човекопотоци.