Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Honeywell

Няма налични продукти.

Съвременният дом все по-често изглежда като снимка от списание за интериорен дизайн. Лесно можете да се чувствате част от сценария със Smart Home моделът, от устройства за безжично управление на пространствата и уредите около вас.

Honeywell е компания, предоставяща усъвършенствани разработки на потребителски уреди и на компоненти на системи за сигурност. Сигурността е фактор с изключителна значимост в наши дни. Производителят влага най-ценните си познания и ресурс в разработката на функционален контролиран достъп, подходящ за всяка входна зона на сграда.

Безжични компоненти и аксесоари

Днес актуален е безжичният контрол на функции или на безопасност. Той осигурява пълна независимост от електропреносната мрежа и възможност за лесен и бърз монтаж върху произволно пространство, което означава, че безопасността може да остане на високо ниво, дори и в сгради, постройки и съоръжения без контакт с електричество.

Същата тенденция се наблюдава и при битови уреди, които са обвързани с минимум кабели. Тя доближава визията на интериора до модерните представи за него: спестяване на максимален процент пространство, изчистени и семпли линии, програмируеми функции, отдалечено наблюдение и управление от мобилно приложение, от реално всяка точка на света. Възможността да управлявате домът или офис пространството си, когато не сте наблизо, е уникален шанс да контролирате сигурността си, близките и служителите си!

Euromatica представя категория продукти на компанията с безжична конструкция и широк периметър на действие. Пример е моделът алармена сигнализация – звънец с безкабелен дизайн и бутон, наличен в няколко варианта. Корпусът на бутона и звънеца е елегантен и изграден от висококачествен материал с рейтинг за защита от вода IP55, при някои модели рамкиран с LED сигнална подсветка. Звънецът е с опция заглушаване и няколко мелодии. Обхватът на приемникът е около 150 м., с мощност 80 dB и кристален цифров сигнал, който се различава ясно на 60 м. разстояние.