Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

HikVision

Покажи:
Ред:

Hikvision e китайска компания, която изключително бързо се издига до лидерски позиции в производството на продукти за видеонаблюдение и контрол. Във видеонаблюдението всеки компонент е от изключително значение за сигурността. Китайският производител предоставя интелигентни съвременни решения, които съвместяват множество функции в рамките на едно устройство, и осигуряват отличен мониторинг на събитията в открити и закрити пространства.

Euromatica предоставя богата селекция от Hikvision камери, устройства за управление, за цифровизация, възпроизвеждане на данни и контрол на достъпа, както и отделни компоненти и аксесоари за подмяна на фабрични части. Вкатегорията присъстват е завършерин решения: системи за наблюдение с камера 2-4 броя от различен тип. Покупката на Хиквижън online от нашият електронен магазин е гаранция за дългосрочна експлоатация и оригинален продукт, директно от производител.

Вътрешни, външни и скоростни видеокамери

Категорията включва разнообразие от устройства за наблюдение. Сред тях са включени стандартни, куполни и безжични IP устройства 2-12 MP с CMOS сензор, варифокален обектив, FULL HD резолюция на изображение. Повечето от тях са оборудвани и с инфрачервен филтър и подобрена EXIR технология за качествен нощен запис 20-50 м., функции за подобряване на изображението и интелигентни за анализ на поведението. Корпусът е с висок рейтинг на прахо- и водоустойчивост, достатъчен за качествена работа в открити пространства и големи температурни амплитуди.

Камерите за вътрешно наблюдение са куполни модели 1-8 MP за цветни изображения със здрав корпус, защита от намокряне и модерната Exir технология. Част от тях работят чрез актуална PoC технология за директно свързване с DVR рекордер. Изключително подходящо решение за домашен интериор, административни сгради, училища, болници и всяко пространство с интензивна натовареност.

Камерата за външно наблюдение разполага със същите качества, придружени с интензивна нощна видимост и устойчив метален корпус, защитен от въздействията на вятър, прах, влага и температурни амплитуди. Сред тях се откриват и модели 4 в1, съвместими с Turbo HD, HDCVI, AHD и Analog, а PoC технологията е предимство на повечето.

Скоростните камери Хиквижън проектирани за заснемане при интензивни движения с SMART IR сензор, ъгъл на видимост до 60.6 °-3.68 °, възможност за 20-36x оптично увеличение. Камерите от този тип създават изображения при 360° промяна на позицията и са прекрасна защита за пространства с големи човекопотоци.

Категорията предлага и цялостни решения за вътрешно и външно видеонаблюдение, изградени от 2-4 стандартни или PoC устройства, с TurboHD или FullHD резолюция. Едно от предимствата й е присъствието на скрити и преброяващи камери, като последните се използват за изготвяне на статистика за човешко присъствие в силно натоварени пространства.

Видеодомофони

Прекрасно решение за сигурността на входната врата е видеодомофонът. Категорията предлага видеодомофони с вградена камера и микрофон, без монитор или с широкоъгълен сензорен монитор 4-7”. Цветният образ е огромно предимство на тези устройства, което повишава неколкократно сигурността на входна зона.

Повечето видеодомофони са оборудвани с вграден четец за RFID карти и функционират чрез мобилна връзка. При позвъняване, системата изпраща сигнал на мобилно устройство, и записва разговорът на microSD карта. Камерата създава ясни изображения с FullHD резолюция, както и отбелязване на всяка детекция на движение в определен периметър

Рекордери, захранващи суичове и аксесоари

Hikvision DVR в система за видеонаблюдение се използва за цифровизация на видеосигналът, извършена по време на заснемане на изображение. Категорията предлага 4-32 канални рекордери, възпроизвеждащи видеозапис с резолюция TurboHD/Full HD. H264 +/H.265 + компресия осигурява запис с ограничено място за съхранение, и поддържа запис от аналогови и HD TVI камери. Устройството им осигурява синхронизирано наблюдение на записите от всички канали в реално време, а повечото от тях са с функция Pentabrid.  

NVR Hikvision, чрез който преглеждането на записи от мобилно устройство се случва в реално време, се отличава с функцията за автоматизиран анализ на видеофайлове. Той е предназначен предимно за IP камери, които осигуряват директно прехвърляне на изображение, но повечето разполага и с възможност за свързване на два монитора с VGA (Full HD резолюция) и HDMI порт.

Селекцията включва и суичове за захранване на IP камера, клавиатури със сензорен екран за управление на устройства за видеонаблюдение Хиквижън, контролери, модули за разширение, монитори и комбинирани контролни панели за достъп до няколко врати. В нея ще откриете и всички необходими аксесоари за монтаж на видеокамери – основа, стойка, разпределителна кутия и др. Предлаганата за Хиквижън цена е изключително изгодна за качествата на устройствата.