Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

HIBRID

Няма налични продукти.

Възобновяемата енергия е изключително предпочитано и качествено решение както за електрификация на малки домакинства, така и на промишлени и индустриални заводи. Сред тези разновидности, слънчевата е приемана за най-сигурен и постоянен ресурс за създаване на електрически ток.

Мрежите от тип се справят успешно с електрозахранването на огромни площи, напълно независимо от електропреносната мрежа. Hybrid е италианска компания с нови усъвършенствани алтернативи в соларното захранване, които осигуряват система с по-висока функционалност и по-дълготрайна експлоатация. Продуктите й ще ви накарат да “прегърнете” соларното електричество, тъй като в подобреният си вариант, то може да е най-сигурната ви опора в ежедневието.

Фотоволтаични системи, които могат повече

Италианският производител разработва продукти за изграждане на соларни системи с изключително висок капацитет на полезно действие. В категорията се откриват всички компоненти и аксесоари за функциониране, а системата функционира безотказно, въпреки климатични и сезонни условия. Слънчевото електронапрежение е продукт на фотоволтаичен панели, инвертори и акумулаторни батерии, съхраняващи временно излишъкът от електричество, което впоследствие се използва по предназначение

Добивът и преобразуването на слънчева енергия протича в условията на идеално конфигурирана и контролирана система, оборудвана с устройства за мониторинг и коригиране на отклоненията. Понеже са предназначени за открит монтаж, уредите са защитени от предизвикателствата на околната среда и прегряване. Един от основните прибори в мрежата, без който създаването на соларният ток е невъзможно, е фотоволтаичният панел.

Италианската компания предлага разработка от ново поколение. Фотоволтаичната плоча е поликристална, с вграден соларен панел с охлаждане, който е свързан към термична верига – резервоят за акумулиране на топлина. Дълготрайност е ключовата дума за конструкцията, която е с триклетъчна структура за по-продължително захранване. Охлаждането Sunerg Solar е съвсем нова концепция, благодарение на която поликристалните модули се отличават като също толкова ефективни, както и монокристалните. Иновацията е подходяща за домакинство и малки селскостопански съоръжения.