Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Heyi

Покажи:
Ред:

Heyi е концентрирана в разработката на алармена сигнализация и устройства за мониторинг и контрол на параметри на околната среда, които са основните компоненти за функционалната система за ограничен достъп. Модерните решения в областта се стремят към предоставяне на повече мобилност, чрез отдалечено управление на системи за сигурност и персонализирането им спрямо нуждите на средата.

Euromatica представя категория усъвършенствани безкабелни алармени системи, камери и аксесоари за електрификация, измерване и сигнализиране, отличаващи се с елегантен дизайн и мултифункционалност, която ще изненада дори и най-отегчените познавачи на високите технологии.

Алармени конфигурации и камери

Алармената сигнализация на производителят е интелигентно проектирана система с различен обхват и възможност за GSM настройка. Категорията представя 2-6 зонови системи, оборудвани с безжичен панел със сензорен LED екран, от един до няколко PIR сензори, магнитен датчик, и 2 бр. дистанционно управление. Монтажът се извършва изключително бързо и лесно. Системата поддържа 32 зони, които могат да бъдат наименувани от потребителят, и 100 безжични устройства в тях. Датчиците са енергоспестяващи и защитени от електромагнитни смущения с SMS приложение за проследяване и уведомяване при нужда. Управлението й е възможно с приложение Smart Alarm, активно за Android и iOS.

Безжичните IP камери в селекцията са с CMOS сензор и PTZ конструкция, позволяваща заснемане по време на движение: Панорама на 335 ° и Наклон на 120 °. Вграден 38-битов микрофон и високоговорител я превръщат в мултифункционално устройство с няколко варианта на настройка: заснемане при регистриране на придвижване, по аларма и часовник. Записаните кадри се съхраняват на micro SD карта, а резултатите от наблюдението може да се получават на електронна поща или мобилно приложение.

Безжични датчици, контакти, бутони, клавиатури

Селекцията включва самостоятелни стилни дизайнерски компоненти със защитна функция – PIR датчик за движение, за стена и таван, с инфрачервена детекция и разпознаване на домашни любимци,  сензор за наводнение, изтичане на газ и дим, както и магнитен сензор с опция сигнализация. Повечето от устройствата са безкабелни и се монтират изключително лесно.

Сред продуктите са налични и всички други безжични приспособления за контролиран достъп: Smart контакт за управление от 30 м., паник бутони, клавиатура за разчитане на RFID карти, и дистанционни управления. Не се колебайте да пристъпите към управлението на домът или офисът ви чрез мобилни приложения, които позволяват свободата да са на една ръка разстояние, но и чак на другият край на света.