Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Hanbang

Покажи:
Ред:

Сигурността е фактор, който не можем да пренебрегнем никога. Най-високата степен на сигурност е възможността за наблюдение на събитията в и около обект, която предоставя възможност за незабавна реакция в случай на опасност или нежелано достъп.

Видеонаблюдението е все по-усъвършенствано, и възможността от създаване на кадър в движение, под ъгъл, с кристално ясна картина, вече е шанс за потребители с всякакъв тип доходи. Вградените сензори позволяват детекция на обекти и съмнителни точки, а функция за заснемане само след регистриране на събитие, предотвратява досадният преглед на празни записи.

Камери за видеонаблюдение и рекордери

Euromatica представя селекция усъвършенствани видеокамери и аксесоари на марка Hangbang. Сред предложенията се откриват актуалните IP варианти, които превръщат заснемането в почти независим от електропреносната мрежа процес. Безжичната камера на австрийската компания пренася видеоданни чрез единичен кабел, и е мултифункционално устройство, съчетаващо опция заснемане и обработка на образ, с адаптивност спрямо околната светлина и алармена сигнализация след регистрация на определени действия.

Моделите са проектирани за работа денем и нощем, като за всеки период от денонощието са предвидени помощни функции за снимане. BLC сензорът компенсира фоновата светлина при ярък фон, AWB регулира яркостта и осигурява реална разцветка на образът. AGC е качествен регулатор на сигнала за дневни и нощни снимки, както и 3D DNR функцията за почистване на снимка.  IR филтърът и инфрачервени светодиоди предоставят заснемане в периметър 20-30 м. на пълен мрак. Качеството на самите снимки е резултат основно от FULL HD резолюция с CMOS сензор. Някои камери са оборудвани и с H.264 компресия за двоен видео стрийминг.

Относно безопасността, устройствата са подходящи за мобилно наблюдение и реагират с алармен сигнал при разпознаване на движение, таксуване и грешки при съхранение. Самата конструкция е изградена от метална сплав с рейтинг IP66, а към куполните варианти е добавен елегантен стъклен капак. Устройствата се предлагат в капацитет 2-5 MP.

Мобилното преглеждане на кадри отвсякъде е постижимо благодарение на висококачествените рекордери, които възпроизвеждат изображенията. DVR Pentabrid рекордер с 4 канала например е пригодено за поддръжка на 5 IP записващи устройства, но също и AHD, CVI, TurboHD и аналогови версии, с максимална резолюция 4 MP.. Устройството поддържа запис с 2К изображение, с 15 снимки в секунда.