Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Green Power

Няма налични продукти.

Полската компания Green Power разработва компоненти и завършени системи за възобновяема енергия, включително ветрогенератори и фотоволтаични системи. Електроенергията от природни източници спестява множество разходи и излъчване на вредни емисии от въглероден диоксид. Тя е предпочитано решение за захранване както на малки и големи домакинства, така и на големи промишлени и индустриални заводи, които са с най-високо ниво на замърсяване на въздухът.

Използването на чиста електроенергия от природата би намалила рязко замърсяванията в големите градове. Днес те се управляват ефективно чрез мобилни приложения, които осъществяват мониторинг и контрол над най-важните параметри - облъчване, температура на околната среда, нагряване на модула, скорост на вятъра, за максимална производителност. Еuromatica представя категория соларни компоненти за изграждане на OFFGRID (изолирана) мрежова конфигурация. Чрез тези продукти, соларният ток се настанява в ежедневието ви неусетно и реализира пълният спектър на възможностите си – пълно захранване за малка домашна или селскостопанска система, с възможност за постоянен коригиране на отклонения.

Фотоволтаични панели и аксесоари

Пътуването ви сред природата може да е по-приятно откогато и да било, с осигурено соларно захранване от полският производител. Компанията проектира електропреносни системи, използвайки енергията на най-постоянният възобновяем източник – слънцето. Разработките й са подходящи за малки домакинства, каравани и селскостопански съоръжения, и заместват напълно успешно функциите на стандартната електропреносна мрежа.

Фотоволтаичният панел е конструкция от кристален силиций (силициев диоксид) под формата на пластина, с повърхност от термично закалено стъкло, която е предназначена за добив на слънчев ток в открити пространства. Селекцията представя продукти от поликристален тип за изолирана система, в няколко варианта, с различна мощност. Клетъчната му конструкция предоставя висока производителност под различен ъгъл и 16 % ефективност, а металните крепежни части позволяват стабилен монтаж върху наклонена плоскост.

Полските соларни устройства са добър начин да поканите природната енергия в дома си. Те осигуряват електрификация в зони, където не е осъществена връзка с електропреносната мрежа. Те са прекрасно средство за временно или продължително “изключване” от цивилизацията, което се отразява благотворно на вас и природата.