Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

FRONIUS

Покажи:
Ред:

Соларната система е призната за най-ефективна сред вариантите за добив на възобновяема електроенергия. Слънчевите лъчи осигуряват интензивно и мощно лъчение всеки ден, дори и в дни с плътна облачност, което ги превръща в изключително сигурен доставчик на електричество. Енергията, събирана от специални фотоволтаични панели, се насочва към специални батерии с определен капацитет, чрез които се извършва захранването на системата.

Системите за слънчев ток са автономни или мрежови. Правилно изградени, те са напълно достатъчно цялостно захранване за битови или повишени промишлени нужди – често срещана практика е използването на соларна електроенергия за електрификация на цели индустриални заводи и фабрики. Конфигурацията се изгражда от определен брой компоненти, осигуряващи добиване и преобразуване на енергията в електричество, и стандартните за електропреносна инсталация части за поддържане на безопасни номинални стойности, изчисляване и пренасочване на излишъкът от електронапрежение.

Австрийски соларни системи, инвертори и компоненти

Euromatica организира специална категория соларни продукти на Fronius, която осигурява шанс за изграждане на мрежова фотоволтаична система OnGrid, перфектна за домакински цели. Тя включва всички компоненти с участие в системата, както и богато разнообразие от завършени мрежови конфигурации, модел Eco и Symo. Готовите разработени системи се състоят от различен брой поликристални панели 280W, конструкция от неръждаем алуминий и крепежни елементи, които позволяват монтиране върху наклонени покриви. Мрежата е с осигурена WLAN/Ethernet връзка, чрез която интелигентното управление и контрол са постоянно активни.

Селекцията съдържа още богата гама трансформатори – класически и хибридни, от няколко серии на компанията, като по-усъвършенстваните модели са с вградена защита от пренапрежение и IP 66 рейтинг. Соларни батерии от литиев фосфат с регулируем капацитет, конектори, защити от пренатоварване, конектори и държачи за предпазители са задължителните аксесоари към мрежата, които не са пропуснати.

С австрийският производител, можете да изградите интелигентно управлявана соларна система. Категорията предлага Datamanager за транспорт на данни и сензорни карти. Картата поддържа максимална постоянна производителност – те измерват облъчване, температура на околната среда и на модула, скорост на вятъра, а отклоненията от нормата могат да се коригират и онлайн.